Všechno, co dáme

Všechno, co dáme https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/443722/bmid_vsechno-co-dame-5kU-443722.jpeg 4 117 32

Všechno, co máme série

< 3. díl

Úspěšný fotograf Ian Collins udělal v životě jedinou chybu. Jeho matku to však stálo svobodu a jejich rodinu to dočista zničilo. Ian tak musel vyrůstat sám, daleko od svých rodičů. Po celou tu dobu se však nevzdal naděje, že svou matku znovu najde. Dnes má Ian všechno, co si mohl přát – kariéru fotografa, milující manželku Aimee a úžasnou dcerku Caty. Ke štěstí mu chybí jen dvě věci – článek v National Geographic a jeho matka. Když mu oceňovaný magazín konečně nabídne spolupráci, objeví se v Ianově životě po letech další zádrhel. Do života mu vstoupí James, bývalý snoubenec Aimee. A zatímco se Ian honí za kariérou a dávnými přízraky, vzdaluje se mu to jediné, na čem doopravdy záleží. Jeho rodina…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

Everything We Give , 2018


více info...

Přidat komentář

mirunda
02.03.2024 5 z 5

Bohužel jsem si už úplně nepamatovala dva předchozí díly, ale úplně to nevadilo. Tohle byl příběh jen o Ianovi a ten se mi moc líbil. Přečetla jsem knihu za jediný den.

gabriela8704
01.06.2023 5 z 5

Pěkná kniha s koncem série. Upřímně je jistě těžké, když po traumatu se mozek vygumuje a nebo rostepi na vice osobnosti.

Stejně je zajímavé, jak mozek chrání od moc silných traumat. I když nám to přijde těžké, přesto to má své ochranné důvody.


anndrra
22.04.2022 3 z 5

V tomhle příběhu bylo až moc náhod na to, aby byl uvěřitelný. On už první díl byl dost přitažený za vlasy a "smrděl" telenovelou, ale díky čtivosti jsem mu to odpustila. Dvojku jsem zhltla stejně tak, přestože i tam byly trochu díry, ale trojka snad za ten čas ani nestála. Autorka by možná udělala líp, kdyby Ianův osud přiřkla někomu úplně novému, protože neustálé zmíňky a vysvětlování toho, co se dělo, zbytečně brzdily tempo a tříštily pozornost čtenáře. Hodnocení tak 2,5 hvězdy

Nika151
02.04.2022 5 z 5

Poslední kniha v sérii, která se věnuje Ianovi, zejména jeho minulosti a hledání své mámy. Zároveň se setkáme se všemi postavami z minulých dílů a vše se hezky uzavře. Nedoporučuji číst samostatně, děj na sebe podstatně navazuje. Čtivé, zajímavé téma psychické poruchy, citlivé a romantické. Téma řešení vlastní minulosti proto, aby současnost a budoucnost byly lepší a čistější. Řešení vnitřních zranění, aby neovlivňovala další život.

speciale88
30.12.2021 3 z 5

Trvalo mi se tímto dílem prokousat, ale závěr knihy se mi líbil. Ianovo dětství mě moc nebavilo ,ale byla to součást příběhu. Za mě nic moc. První díl super.

SmisekIvuska
16.11.2021 2 z 5

Třetí díl série a musím přiznat, že už ani nemusel být. Přečetla jsem jej, ale trošku se do čtení nutila. Nápad ukázat toto téma byl fajn,ale asi v lepším zpracováni...

Danka555
21.07.2021 1 z 5

Nepříliš zábavné čtení, možná zaujme toho, kdo četl předchozí díly série, ty si ale s klidem nechám ujít, aniž bych měla pocit, že o něco přicházím. Příběh ani charaktery pro mně nebyly uvěřitelné.

Jana.Kuc
15.06.2021 4 z 5

První díl byl prostě nejlepší.

micha-ella
07.05.2021

Omylem půjčeno, třetí díl jakési série.

cukrovka
22.04.2021 3 z 5

Čtivé, oddechové. Příběh bez větších zvratů a překvapení.

Bara52
17.04.2021 2 z 5

Aha, ani jsem nevedela, ze existuji predchozi dily. A moc me to nebavilo. Je to takovy moc dokonaly, ano strasliva zapletka s matkou a jeji rozstepenou osobnosti, podivnym byvalym pritelem a jasnovidkou, ale "klasicky" happy end, kde do sebe vsechno zapadne presne podle toho, jak by to melo byt, ale v realu malokdy je.

certik003
25.02.2021 3 z 5

Tuhle knížku považuju za úplně zbytečnou, předchozí dva díly stačily. Navíc s tím časovým odstupem, co vyšla, jsem si předchozí děj vybavovala matně, a i když jsem si spoustu věcí čtením osvěžila, nebylo to ono.Taky jsem měla pocit, že autorka vykrádá sama sebe. Jsem přesvědčená, že měla napsat úplně samostatný příběh, bez jakéhokoli spojení na osoby z předchozích dílů, pak bych možná byla spokojená.

PetraBery
14.02.2021 3 z 5

Ianův příběh navazuje na předchozí knihy ze série. Jeho minulost před Aimee nebyla vůbec jednoduchá, kapitoly z dětství s matkou jsem četla se zatajeným dechem. Za konec jsem ráda už kvůli hlavním hrdinům, zažili si dost a je dobré si uvědomit, co je vlastně to nejdůležitější.

Grety
22.11.2020 2 z 5

Ten Ian a jeho psycho matka mě fakt nebavil. Trošku mi to zkazilo dojem i z předešlých knih..

gnocchi
30.10.2020 5 z 5

Tak jsem dočetla třetí díl a vzhledem k tomu, že prostě mám ráda ty šťastné konce, tak jsem spokojená.
První díl se mi moc líbil, Aimee, James i Ian mi byli sympatičtí a měla jsem problém vybrat si, kterému z mužů dát přednost. Ale Carlos mi vlastně vadil a ani Natalya mě nijak nenadchla. Řekla bych, že jejich příběh byl moc překombinovaný a druhý díl byl trochu o ničem, ale autorka potřebovala někam Jamese "uklidit". Ani moc nechápu, proč byl Thomas takový zloduch, když Jamese chránil, jak nejlépe uměl a jak se z jejich otřesné matky stala ta úžasná a chápající matka a babička. Druhý díl zbytečně moc kombinací.
Třetí díl se mi líbil mnohem víc. Aimee jsem měla ještě raději než v minulých dílech, byla k Ianovi upřímná a chápala, že pokud ve vztahu není důvěra, může člověk milovat sebevíc toho druhého, na vztahu se to podepíše.
Ve druhém a třetím díle mi dost vadilo časté přeskakování z přítomnosti do minulosti.
Takže celkově se mi knihy líbily, 5 hvězdiček všem dílům určitě nedávám, ale autorka píše zábavně a pokud narazím na nějakou další knihu od ní, přečtu si ji.

sabca
18.10.2020 5 z 5

Tak jsem dočetla poslední díl série a jsem moc spokojená. Příběh Iana a jeho nelehkého dětství bylo vykompenzováno jeho prací fotografa a šťastného manželství. Doporučuji

Krchnaida
29.09.2020 3 z 5

Tento třetí díl byl taky fajn, konec byl dojemný.

Mišák240
18.09.2020 4 z 5

Po přečtení předchozích dvou dílů jsem byla zvědavá na pokračování. Příběh Iana byl zajímavý, napínavé téma - jeho dětství a život s matkou, trpící rozdvojenou osobností. Zbytek knihy mě moc nebavil, nemohla jsem se začíst. Konec byl dobrý.

Martina410
30.08.2020 3 z 5

Knihu jsem cetla spis ze zvedavosti, jak vse dopadne, ale za me byl pribeh prehnany, coz me zklamalo.

Sabča92
12.08.2020 4 z 5

Série Všechno, co máme patří k jedné z mých nejoblíbenějších sérií vůbec. První kniha se soustřeďuje na Aimee, druhá nám ukázala osudy její první lásky Jamese a třetí díl vyrovnává dynamiku z pohledu třetí hlavní postavy Iana. Každý příběh je nový a pokud neukazuje co bylo dál, tak se zabývá minulostí, o které se v předchozích knihách nepsalo. Závěrečný díl je na třetím místě v mém hodnocení této série. Ianův příběh je velmi smutný a ukazuje na trápení s psychickou poruchou, což je téma, se kterým jsem se v knihách zatím příliš nesetkala. Porucha rozdvojení osobnosti je velmi těžké onemocnění, které je ale zároveň velmi zajímavým tématem. Všechno, co máme je série o rodinných dramatech, lásce, tajemstvích a hlavně o životě. Její hrdiny si zamilujete. Série se řadí k mým srdcovým knihám a já vám ji mohu ze srdce doporučit.