Vše o lodích

Vše o lodích https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/359403/bmid_vse-o-lodich-QQa-359403.jpg 5 4 3

Víš, jak se řídí loď? A jak je vůbec možné, že plují po vodě? Víš, co je to námořnická latina? Kniha Vše o lodích ti srozumitelně a zábavně vše vysvětlí, a dokonce se otevíracími okénky podíváš do trupu zaoceánského parníku a pod ruce samotnému kapitánovi.

Pro děti a mládež Encyklopedie Pro nejmenší
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Weiso? Weshalbt? Warum? / Alles über Schiffe


více info...

Přidat komentář

papada
04.11.2022 5 z 5

Vymakaná knížka, která přináší spoustu zajímavých informací i pro nás dospělé. Pěkné realistické ilustrace. Na doporučenou věkovou hranici nehleďte, pokud máte zvídavé dítě, co touží po vědění a zajímá ho svět jak funguje, bude si ji rádo číst i ve 2+ letech. A pak ostatní dospělé překvapí znalostí, jak se třeba přepravují banány.

Briv
12.10.2022 5 z 5

* Už jsem zde psala víckrát, že knížky ze série "Už vím proč" jsou naprosto úžasné a tato není výjimkou. Už ji máme doma skoro rok, kupovala jsem ji, když měl syn necelé tři roky, ale zapomněla jsem ji zde doplnit. Pořizovali jsme ji před naši první cestou letadlem k moři na pobřeží Costa Blanca, ať se náš klouček může kouknout, co se všechno v přístavech děje, jak to vypadá na obrovské výletní lodi, které jsme tam viděli kotvit a jak to funguje v kontejnerových přístavech, kolem kterých jsme projížděli. V knížce je tolik informací, že něco nového se dozví i dospělý, takže baví všechny. Určitě moc doporučujeme.


evismaior
19.12.2018 5 z 5

90% - mohlo to být delší! Tak tohle se nám hodně líbilo - a přečetl si to jak syn s tatínkem, tak nakonec i maminka a všichni se dozvěděli hodně nových informací. Styl "podívej se pod okénko" nezklamal ani tady, kde jsme nahlédli do vnitřností velké zaoceánské výletní lodi, na můstek nebo třeba do doku. Moc pěkně udělané!

Autorovy další knížky

2017  100%Vše o lodích
2018  85%Nakládat, odjíždíme!
2021  %Najdi mě: Doprava

Kniha Vše o lodích je v

Přečtených3x
Knihotéce1x
Chystám se číst1x
dalších seznamech1x