Vše co jezdí a létá

Vše co jezdí a létá https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/273180/bmid_vse-co-jezdi-a-leta-QGE-273180.jpg 5 3 2

Seznam se díky této encyklopedické knížce, mající více než 60 odklápěcích okének, s různými dopravními prostředky – s vlaky, uhánějícími po železničních tratích, s nákladními automobily, převážejícími různé náklady, s velkými proudovými dopravními letadly, přepravujícími cestující po celém světě, s farmářskými stroji, supícími na polích, ale také se závodními auty, obrovskými výletními loděmi, pohotovostními vozidly, která spěchají pomoci lidem v nouzi, i se stavebními stroji, které používají stavbaři na nerovném terénu stavenišť. Tak honem nastupovat, jedeme!... celý text

Žánr:
Pro děti a mládež , Pro nejmenší

Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Look inside - things that go.


více info...

Briv
Briv
01.04.2023 4 z 5

* Tuto knížku si vybral syn v knihovně, protože ho tam zaujala spousta dopravních prostředků. Knížka je určena spíše menším dětem, ale je možné, že na to mám trochu zkreslený pohled protože syn (4 roky) dopravu a vše kolem ní má hodně rád, takže toho i dost zná.
Každopádně knížka je to krásně ilustrovaná, členěná do několika kategorií dopravy a děti tam mají pokaždé hledací část.

popelka595
popelka595
04.12.2017 5 z 5

Ze začátku se mi tahle knížka moc líbila, než mi ji začal syn nosit desetkrát denně, s tím, že ji chce opět číst :)) Fakt krásně a zábavně nakreslené a popsané. Tohle za nás nebylo :)))


Kniha Vše co jezdí a létá je v

Přečtených3x
Knihotéce3x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x