Vražedné šílenství

Vražedné šílenství https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/53461/vrazedne-silenstvi-53461.jpg 3 11 3

Thriller z nitra Indie. Další z napínavých, akčních detektivek, jejímž hrdinou je Garth Hanson, malíř a dobrodruh, známý čtenářům z knihy Ikona. Tentokrát se ocitá v jižní Indii a stává se aktérem mrazivého příběhu, v němž figurují islámští teroristé, vrah malých děvčátek a padělaná umělecká díla. Nechybí ani milostná zápletka… Jedinečná smršť situací, která se čte jedním dechem. ... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

The Malabar Run , 2009


více info...

Přidat komentář

nikol1774
09.05.2017 3 z 5

Když jsem knihu začala číst vůbec jsem jí nechápala, bylo tam toho najednou hrozně moc, historie Indie, jména významných osob pro Indii, vůbec jsem nevěděla jestli tyhle jména budou v celý knize, jestli se je mám snažit zapamatovat abych pak věděla kdo všichni jsou, no hrůza. Když jsem se dostala přes ten asi 100 strankovej úvod začala jsem se v tom orientovat, nakonec tam těch postav bylo všeho všudy 6. Abych se dostala k tomu, že kniha měla být Thriller... Ta knížka má 328 stran s tím že v každý kapitole je jedna až tři věty o vrahovi nebo o další oběti, zbytek se točí kolem ženy a muže, který k sobě mají složitý vztah. To napínavý, který má thriller mít je napsaný v posledních dvou kapitolách.. Od začátku mi bylo jasný kdo je vrah, děj byl trochu předvídatelný.
Abych to shrnula kniha nenadchne ani neurazí, takovej průměr.. Kdo si jí přečte může být rád za něco trochu jinýho, když se děj odehrává v Indii a kdo si jí nepřečte o nic nepřijde.
Pád vzhůru od spisovatele je rozhodně lepší.

Mydlivoj
24.11.2015 1 z 5

Přestal jsem to číst na straně 42...


Sabi
15.06.2014

Příšerná slátanina! Exotika, erotika, teroristi, šílenec...ode všeho něco, jak když pejsek s kočičkou dělají dort. Pokud si vezmete jak čtení na dovolenou, po pár stránkách se radši začtete do čehokoli jiného včetně jídelního lístku )v řečtině). Číst to nešlo. prolistovala jsem - opravdu jedním dechem :)

Štítky knihy

Indie

Autorovy další knížky

Gary Van Haas
americká
2014  48%Pád vzhůru
2008  55%Ikona
2010  55%Vražedné šílenství

Kniha Vražedné šílenství je v

Přečtených14x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce8x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x