Vražedné pronásledování

Vražedné pronásledování https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/23226/vrazedne-pronasledovani-23226.jpg 4 18 6

Na večírek rodiny Kentových v osamělé rezidenci v kopcích Santa Barbary vpadne pět ozbrojených útočníků. Jedna z přítomných žen stihne zavolat policii, ale při příjezdu policistky Trishy Robinsonové a jejího kolegy se všichni tváří, jako by se nic nedělo. Trisha však tuší, že něco není v pořádku, a otálí s odjezdem. Vzápětí je její kolega zavražděn a neozbrojená Trisha se rozhodne osvobodit rukojmí, třebaže musí bojovat sama proti pětinásobné přesile ke všemu odhodlaných zločinců. ... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Motto
Originální název:

Mortal pursuit , 1997


více info...

Přidat komentář

Hella
09.01.2023 3 z 5

Stručné shrnutí: Mrs. 007 nebo-li malinko přehnaně akční příběh a nesmrtelná protagonistka.
Ale je to čtivé a rychle odsýpající. Jo a taky byste TAM chvílemi asi museli vraždit :-).

danielosbourne
23.03.2022 4 z 5

Veliké překvapení. Vlastně ani nevím, kde jsem tuto knihu zahlédl, ale někde na mě vyskočila její anotace a zaujala mě natolik, že jsem si knihu vypůjčit v knihovně.
Příběh mě chytil od prvních stránek a už nepustil. Kniha je tak napínavá, že se jen těžko odkládá a je psána velice čtivým stylem s krátkými kapitolami, které jen podporují její čtivost.
Ubírám jednu hvězdičku jen za to, že mi přišlo trochu přes čáru, co všechno Trish dokázala vybojovat. Jak se říká, všeho moc někdy škodí a kdyby autor tolik netlačil na pilu, tak to mohlo být plné hodnocení a obrovské překvapení. Takhle je to jen nadšení z nečekaného, nadprůměrného objevu. :)


Arsi
05.04.2019 5 z 5

Supr detektivka. Napínavé, čtivé. Od knihy se těžko odchází.

pavčape
14.06.2017 3 z 5

Neuvěřitelná kniha. Ani ne tak svojí genialitou, ale svým dějem. Kdyby byla zfilmována, vyrovnala by se hollywodským akčním thrillerům, kdy neporazitelný hrdina (v tomto případě hrdinka) bojuje do posledních sil a vítězí!
Kniha se četla dobře, ale děj byl tak naivní... Začínající čtyřiadvacetiletá policajtka přemůže bandu pěti ostřílených zabijáků? No dobrá tedy..

evasamankova
14.03.2013 4 z 5

Četla jsem už před časem. Od knihy jsem moc neočekávala, ale četla se výborně. Napínavá, infarktové situace.

Janamarie
05.02.2012 5 z 5

Vražedné pronásledování je knížka, která se čte doslova jedním dechem, kapitoly jsou krátké, ale čtivé a napínavé, lákající k další četbě. Knížka je v podstatě stejně napínavá jako Smrtící pronásledování, jen děj se odehrává v jiném prostředí. Milovníkům detektivek a thrillerů doporučuji však knihy obě!
Z anglického originálu ( New York 1997) skvěle přeložil Lubomír Veselý.

Autorovy další knížky

Brian Harper
americká, 1960
2008  81%Smrtící pronásledování
2009  84%Vražedné pronásledování

Kniha Vražedné pronásledování je v

Přečtených22x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce46x
Chystám se číst6x