Komentáře knihy Vražda na jarmarku
Velmi příjemné čtení s Julii. Ráda se vracím na poklidný venkov. Jen mi mrzí, že tady je to označený jako třetí díl, ale v překladu nějak vypadl druhý díl. Ráda se zase vrátím.
K autorce jsem se vrátila, stejně jako k amatérské detektivní nadšenkyni Julii Birdové. Moc jsem se těšila a po velmi dlouhé době jsem se konečně dočkala.
Bylo to milé, bylo to odpočinkové, jen snad oproti prvnímu dílu slabší. Další (nebo vlastně předchozí) díl ještě přečtu, jen těšit se budu trochu méně.
Opět příjemná detektivka, i když jedna z těch odpočinkových, ale i přes to krimi zápletka je zajímavá a ne jen tak, aby se neřeklo. Skutečně se tu dá zapátrat. Vyváženost je tedy dokonalá. Jediné co knize nesvědčí, to je u vydavatelů absence druhého dílu. Jít z prvního na třetí, není úplný příběhový ideál.
Taková jednodušší detektivka z pěkného prostředí (první setkání s autorkou/ autorkami). Čtení je to pohodové.
(SPOILER) Příjemná oddechová detektivní jednohubka situovaná na anglický venkov. Čerstvá důchodkyně Julia a její hnědý labrador "vyšetřují" dvě vraždy. Na můj vkus je tam trochu moc náhod a taky nemám ráda, když osoba vraha v příběhu vůbec nefiguruje a objeví se až na konci, ale četlo se mi moc příjemně.
Druhá kniha od autorky, vlastně autorek, doufám, že budou vydané další. Pohodové příjemné čtení.
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Katie Gayle také napsal(a)
| 2023 | Vražda v anglické zahradě |
| 2024 | Vražda na jarmarku |
Externí recenze
U této knihy zatím nejsou externí recenze.
Přidejte recenzi

85 %
74 %
53 %

Vražda na jarmarku
Celkem příjemné čtení, přidávám se k hodnocení čtenářky stejsdan.