Vlk chce dovnitř

Vlk chce dovnitř https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/446465/bmid_vlk-chce-dovnitr-XdQ-446465.jpg 3 27 8

Sadie se ještě nevzpamatovala z náhlé smrti svého bratra Shanea, a přichází další šok – v lese za městem je nalezena dětská lebka, která podle všeho patří zmizelé dceři její bývalé kamarádky Hannah. Během pátrání po tom, co se vlastně stalo Shaneovi naráží na mnoho podivných a matoucích stop, které jejího zemřelého bratra propojují s případem zavražděné dívenky a jejího otce. Klíčem k odhalení pravdy by mohla být švagrová Crystle, ta se ale na čerstvou vdovu chová poněkud zvláštně a nezdá se, že by chtěla matce a sestrám svého zemřelého muže být jakkoli a čímkoli nápomocna…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Thrillery

Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

The Wolf Wants In , 2019


více info...

Přidat komentář

soukroma
04.01.2023 3 z 5

(SPOILER) Nesmírně komplikované rodinné vztahy, hotové maloměstské klany (chudina versus průmyslník), dvojí vyprávění, které ne a ne se rozumně střetnout, rozvláčnost a hlavně bezútěšnost, drogy, násilí, kriminál... Přesto jsem se zatnutými zuby vydržela do konce a nic...stejně komplikované několikastránkové vysvětlování, co se vlastně stalo, ve všech zachycených případech, přesto nějaké otazníky zůstaly. Hodně málo srozumitelné a čitelné (překlepy a nesmysly skoro na každé stránce tomu taky nepomohly) a zejména nesmírně pesimistické. Dle autorky spasí jedině útěk z vlastního prostředí.

okeey
04.06.2021 5 z 5

Velmi dobře zpracovaný psychologicko-sociální thriller. Autorka si s postavami opravdu vyhrála. Nejde tu o děj jako takový, ale spíše o psychologii postav a událostí jako takových. Naprosto rozumím tomu, že kniha není pro každého, nenajdete tady žádný "boom", při kterém vám tuhne krev v žilách a čtete bez dechu. Tohle je spíš kniha, u které přemýšlíte a zajímá vás, jak se postavy budou dál vyvíjet. Jak píšu, kniha není pro každého, ale mě se líbila. Byl to takový závan čerstvého vzduchu mezi těmi "stejnými" knihami, které se objevují stále více.


whiolet
16.02.2021 2 z 5

Kniha mě bavila jen chvílemi, pak to pro mě byla nuda.
Když Sadie umře náhle bratr nedokáže se s tím smířit a díky divnému chování jeho manželky se v tom začne šťourat, do toho začne zjišťovat, že bratr něco věděl o smrti malé Macey a jejího otce. Zajímavá postava v knize pro mě byla hlavně Henley a ten konec jsem jí přála. Jinak to spíše byl průměrný příběh.

Siege03
16.01.2021 5 z 5

Podle mě to není thriller,ale román s psychologickým rozborem postav maloměsta.Na českou prvotinu se to číst dalo,proto hodnotím kladně.

Leona333
03.10.2020 4 z 5

Není to rozhodně krvák, ani překombinovaný thriller. Kniha, tak trochu z jiného soudku do nahlédnutí lidských duší a přemýšlení hlavních postav... Celkové vykreslení prostředí kde se děj, drama odehrává, zážitek ze čtení ještě více umocní.

Pitbullka
15.09.2020 3 z 5

3,5*
Příběh není thriller, ale spíš takové rodinné drama. Takže pokud budete mít podle toho očekávání, budete spokojeni. Příběh je hodně čtivý a líbilo se mi střídání kapitol.

Dresia
14.09.2020 5 z 5

Úžasná kniha. Spíš než thriller je to sociální román pro přemýšlivé čtenáře.

Knižní střípky
03.09.2020 3 z 5

Kniha je vyprávěná ze dvou úhlů pohledu a časových linek. V současnosti sledujeme Sadie a její nejbližší, která pátrá po příčinách bratrovy smrti a retrospektivně sledujeme příběh dívky Henley. Co mají tyto dva příběhy společné Vám samozřejmě neprozradím. Kniha na mě působila hodně sugestivně a živě jsem si dovedla představit tu bezútěšnost dané situace. Město, ve kterém se děj odehrává na mě nepůsobilo vůbec příjemně, nechtěla bych tam bydlet ani za nic, ale krásně to doplňovalo tu celkovou ponurou atmosféru. Jedinou drobnou výtku mám -bylo tam strašně moc postav, až tak moc, že opravdu mi dělalo problém se v nich ze začátku zorientovat - a to se mi již dlouho nestalo. Nicméně příběh jako takový se mi líbil, jenom prostě vyžadoval větší míru soustředění, což nepovažuji za vadu, jen mi to přišlo nepřehledné.

Celá recenze v záložkách recenzí od Knižní střípky.

Autorovy další knížky

2020  68%Vlk chce dovnitř
2021  53%Na scestí, Arrowood, Neplakej, Průvodce Římem pro zamilované

Kniha Vlk chce dovnitř je v

Přečtených28x
Doporučených2x
Knihotéce75x
Chystám se číst35x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x