Vládci močálu

Vládci močálu https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/31517/bmid_vladci-mocalu-65c8cdc1c46c6.jpg 3 18 4

Baron Sirgodon měl se svými dvojčaty, dívkou a chlapcem, vždycky trápení, až se nakonec rozhodl oba cvičit společně jako muže. Snad učinil dobře, vždyť zemí otřásají příběhy plné zrady a temných kouzel. O moc v nich kromě lidí bojují i bytosti vládnoucí ohromnému močálu, které se snaží získat takovou sílu, jež překoná i zatracení. Dokáží stát dvojčata při sobě uprostřed bojů? Kolik je čeká obětí, zápasů a proher? Vždyť žena se nesmí plést do mužských záležitostí -- zdroj: legie.info --... celý text

Přidat komentář

Devil-Ivet
03.12.2018 3 z 5

Knihu jsem si vybrala jako něco lehčího, co bych měla rychle dočtené. Sice se tak nestalo, ale nevadí. Bylo to tvrdé a syrové, přesto lepší průměr. Ztrácela jsem se ve jménech a chvíli mi unikal smysl.

Svářeč
02.01.2018 4 z 5

Vládci močálu dost klamou tělem, tváří se totiž jako temná fantasy plná bojů a krve, ve skutečnosti se však jedná o sice temný, ale spíše komorní příběh se zaměřením na postavy, jejich vztahy a jednání. Akce se taky dočkáte, není ale hlavní složkou příběhu, na nějakou krev si nechte zajít krev, ne že by v knize nebyly žádné morbidnosti, jsou ale odbyté jednou větou, žádné naturalistické popisy... Ze začátku je sice důležité dávat docela pozor, ale jinak se to čte jedna báseň. Dobrá kniha. Doporučuje devět z deseti vládců močálu.


Neo1tex
02.02.2013 odpad!

No... co říct..... Milion postav, milion jmen, chaos a prakticky žádná akce nebo děj, který by stál za řeč. A když už se něco semele, tak je to nuda. Je to krátká kniha, ale i přes to jsem se nedostal dál, než za třetinu. Víc už to nešlo, byl to jen ztracený čas.

pikilo
27.11.2012

Vládci močálu jsem nedočetla ani do třetiny a už bych s tím švihla. cca to má 207 stránek a prťavoučké vydání ale nehorázně špatně se to čte. Povětšinou čtu před spaním a u tohohle jsem chrápala už po prvních třech větách.