Vítejte v Klubu trapáků

Vítejte v Klubu trapáků https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/174928/bmid_vitejte-v-klubu-trapaku-174928.jpg 4 27 9

The Loser List série

1. díl >

Jmenuju se Danny Shine a spousta lidí si myslí, že jsem fakt divnej. Možná mají pravdu. Mám hrozně moc zájmů, jako třeba: čtení komiksů, kreslení komiksů, vyměňování komiksů, kupování komiksů. Jenže pak jsem se jednou ocitl na seznamu Klubu trapáků – na holčičích záchodcích! To jsem tak přece nemohl nechat! Musel jsem se pokusit svoje jméno z toho seznamu přeškrtat, ale netušil jsem, co všechno to s sebou přinese. A tak mám být za trest týden po škole s bandou těch největších průšvihářů. Kluci tam jsou prý zvířata... To bude mazec. :-(... celý text

Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

The Loser list , 2011


více info...

Přidat komentář

Margerite
10.08.2021 4 z 5

Zábavná knížka, která připomíná Deník malého poseroutky. Půjčili jsme ji v knihovně pro syna, ale já se do ní na první otevření hned začetla. Není to žádný literární skvost, ale taková jednohubka, která pobaví i ddospělé.

Tomík9630
18.02.2020

Tato kniha mě zaujala už svým obalem, když jsem se ale podíval dovnitř a přečetl si  pět stránek, hned jsem věděl že to bude super kniha. Knihu jsem dostal k vánocům na mé přání. Kniha podle mého názoru zaujme i né moc zdatné čtenáře, ale mě zaujala ihned. Kniha byla zábavná a bylo v ní i dost ponaučení. Už teď ale vím že se ke knize vrátím.


Zornaddie
18.02.2017 3 z 5

Tato kniha mě nebavila

Aki12
30.11.2015 2 z 5

Docela zajímavé. Narazil jsem na to v domnění, že bych mohl být mile překvapen, ale bohužel. Neřídil jsem se radou, nesuď knihu podle obalu, a jelikož mě přebal knihy trkl jako první, nedalo se nic dělat. Navíc mě to chvílema připadalo, jako by to byla náhražka nebo napodobenina knihy ,,Deník malého poseroutky´´.

alef
26.05.2015 4 z 5

Tahle knížka mně původně zaujala v knihkupectví svou obálkou a protože jsem sháněla něco pro syna, tak jsem ji otevřela a prolistovala ... hned mě taky zaujala grafická úprava - komiksové obrázky i písmo mě nadchly ... ještě než jsem ji darovala, stihla jsem ji jeden večer rychle přečíst a musím říct, že mě zaujala i po obsahové stránce - prostě mě bavila :-) ... a hlavně .... ani syn si nestěžoval ... takže ... kupujeme další díl :-).

Annie G.
11.12.2014

Fajn knizka, nemam zadnou vytku. precteno za vecer.

kamolka
28.03.2014 5 z 5

Knížka je zábavná a dobrá na odreagování. Skvělá oddechovka. :D

Adam Kaličiak
21.01.2014

Vítejte v Klubu trapáků N. H. Kowitt
Kniha je o exotovi jménem Danny, který se octl na seznamu trapáků. Takový klub trapáků je napsán ve škole na dívčích záchodech. Danny se pokusí tento seznam odstranit a v souvislosti s tím se seznámí s Lebkouny. Ke kterým, se snaží zapadnout.
Kniha obsahuje krátké věty psané hovorovou češtinou a je rozdělena do středně dlouhých kapitol. Autor používá hodně obrázků, sloužících k vysvětlení děje. Kniha je obsahuje 216 stránek, ale vzhledem k velkému počtu obrázků se rychle dočte. Jedná se o komediální komiks. Kniha mě pobavila, hezky se do ní začte. Doporučil bych ji mladším čtenářům, kteří nechtějí číst nic dlouhého a zároveň se chtějí zasmát.

Lauralex
01.01.2014 5 z 5

Sice to asi není knížka pro můj věk, usuzuji i podle velikosti písmen, ale mě ta knížka jednoduše bavila, možná i proto, že jsem sama takový exot - a jsem na to hrdá. Strašně dobře se to četlo, je to zábavný, příjemný a hezký příběh, který čtenáře připoutá, a to nejen děti. Za to má u mě tahle knížka plus navíc. Pokud budu mít někdy děti - imaginární - dám jim určitě na čtení tuhle knihu.

Štítky knihy

pro děti pro mládež

Autorovy další knížky

H. N. Kowitt
americká
2014  71%Pomsta trapáků
2013  73%Vítejte v Klubu trapáků
2015  78%První mezi trapáky
2014  60%Prokletí trapáků

Kniha Vítejte v Klubu trapáků je v

Přečtených44x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených2x
Knihotéce5x
Chystám se číst8x
Chci si koupit1x