Virus

Virus https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/119163/virus-119163.jpg 3 19 6

Tento strhující thriller je důstojným pokračovatelem vysoce ceněného debutu Roberta Liparula, románu Comes a Horseman (Jezdec přichází, Talpress 2007). Je to okouzlující horská dráha, na které vám bude bušit srdce a budete nervózně přemýšlet, kde končí skutečnost a kde začíná smyšlenka. Virus Roberta Liparula popisuje scénář tak děsivě reálný, že se šest hollywoodských producentů začalo ucházet o filmová práva ještě předtím, než byl román dokončen. ... celý text

Žánr:
Literatura světová , Thrillery

Vydáno: ekniha , Talpress
Originální název:

Germ , 2005


více info...

Přidat komentář

Peti
29.09.2017

Kniha o viru, který by lehce vyhladil vybraný typ lidí. Příběh (doufám, že vše je smyšlenka) mě zas až tak příliš nebavil, na konci mě velmi překvapilo, kdo z hlavních hrdinů přežil a kdo ne.

midloch
03.07.2017 2 z 5

Těžký průměr. Vůbec mě to nebavilo a měl jsem co dělat, abych se donutil knihu dočíst. Námět by nemusel být špatný, ale provedení je opravdu nezáživné, plné klišé a člověk stejně tak nějak tuší, jak to celé dopadne. Že bych si knihu přečetl někdy znovu tedy nehrozí.


hastings
02.07.2014 3 z 5

Opravdu jsem čekala víc. Kniha Jezdec přichází byla drobet lepší. Přesto na dvě není, takže slabší tři.

mischinka
21.08.2012 4 z 5

nebylo to úplně to, co jsem si od této knížky slibovala..místy až lehce nudná, snažila jsem se přelouskat, ale občas dokáže napnout..

Athena
25.05.2012 3 z 5

Tahle kniha mi připomíná americký akční film. Samé přestřelky, krev na konci došlo i na výbuchy. Samozřejmě hlavní hrdinové-američané v podstatě zachrání svět. ALE i přes toto všechno je to skvělá knížka plná napětí a drobných nechutností. (a pozor asi v polovině knížky se mi z nosu samovolně spustila krev :D)

akina
30.05.2011 4 z 5

Knih na téma Ebola bylo napsáno spousta, ale tahle se vymyká způsobem přenosu nákazy. Chvílemi mi přišel trošku přehnaný popis těch "zlých", ale pokud to nebudete brát doslovně, tak se to určitě dá přečíst jedním dechem. Prostě slovy autora: "Pokud dýcháte, najde si vás to!"