Prudká rozkoš

Prudká rozkoš https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460583/bmid_prudka-rozkos-Hr8-460583.jpg 3 78 19

Violents série

1. díl >

Nedovolím jej, aby zmenila pravidlá hry. Násilie vždy bolo súčasťou môjho života. Bol som zlostný už ako dieťa, ktoré si nevšímali a zanedbávali ho, takže som nespokojnosť dával najavo hnevom. Prešli roky a teraz nie som obeťou svojej vlastnej agresivity. Teraz mám všetko pod kontrolou. A tá kontrola žiada, aby sa mi niekto vzdal. Napríklad ona. Môj domáci miláčik. Krásna blondína, ktorá súhlasila, že sa podvolí mojej vôli. Súhlasila, že ju môžem uniesť a zamknúť, kým nevyprší naša zmluva. Súhlasila, že zahrá svoju rolu. No hrá ju tak dobre, že jej strach vyzerá ako prirodzený. Keď sledujem, ako sa bráni, až mi po chrbte prechádza mráz. Dostáva sa mi pod kožu ako žiadna iná predtým, dobýja sa mi do srdca, ktoré nevie ľúbiť. Teda aspoň som si to myslel.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Violent Delights , 2017


více info...

Přidat komentář

Jacinda123
10.06.2023 1 z 5

Zvlášť pri erotických románoch treba poznať mieru, kedy je to ešte eroticky roman a kedy už vulgárna hlúposť. Tu to autorka netrafila. Toto nie je eroticky roman, ale návod na zločin.

Jája92
28.12.2022 1 z 5

(SPOILER) To jako vážně ?
Hvězdička za neodpudivou obálku. Toť vše...

Příběh naprosto padlý na hlavu. Jako by se autorce v noci zdál erotický sen a ona si pravila, proč z toho neudělat knihu?

O hlavní hrdince se dozvíme, že jí právě propustili, protože ji zemřel šéf a ještě k tomu má za sebou rozchod z přítelem, který ji řekl, že je chorá, neboť má temné choutky. Z nepochopitelného důvodu ukradne v baru prostituce kabát, který je znamením pro Josepha, aby si unesl svou další oběť, kterou bude po 39 dní věznit a nazývat jej domácím mazlíčkem. Toť celá charakteristika.
Dále tu máme samozřejmě chlapíka, co téměř v mládí zabije člověka, dalším fyzicky ubližoval, takže samozřejmě MUSÍ mít sklony k BDSM. Naše hrdinka se nad tím ani nepozastaví a klidně se od něj nechá ještě více svazovat a ubližovat, protože samozřejmě se ji tyto záležitosti velice líbí.
Autorce se podařilo do bohudík krátkého příběhu vměstnat během pár dní téměř všechny prakticky SM a samozřejmě spoustu sexu.
Je téměř jasné, že se opět jedná o kopírování slavných 50ti odstínů a vzhledem k tomu, že ty byly tak směšné a triviální, nemůže být o literární hodnotě tohoto dílka řeč.
Očekávala jsem odpočinkovou romantickou četbu s pikantní erotikou, ale tohle bylo laciné a trapné od začátku do konce. Štěstí, že kniha neměla třeba 400 stran, protože bych ji určitě odložila nedočtenou.
Nelogičnost celého příběhu naprosto bila do očí po celou dobu. Ostatní autorky si daly aspoň nějakou práci, aby měl důvod k SM smysl.


Fidibus
30.09.2022 5 z 5

(SPOILER) Téma bdsm podané formou jednoduché zápletky - omylu při únosu. Měla to být domluvená najatá děvka, avšak tahle žena se brání a bojí. Ale jen do té doby, než zjistí, že se jí takový sex líbí. A mezitím pochopí, že za vše může ukradený kožich. Prozření muže na konci a happy end...

pavlikova9332
08.06.2022 5 z 5

Mě se to líbilo. Námět byl zajímavý. A konec hezký.

wielka
14.05.2022 odpad!

Nic moc a skoda casu. Namet by aj mohol byt zaujimavy, ale vobec nie je prepracovany. Postavy su len take naznacene, nedotiahnute opisy ci charaktery. Iskrenie a vtip ziadne. Cele neuveritelne, dej velmi jednoduchy, o hlbsej psychologii, co by v tejto knihe mohlo byt rozvinute, vobec nic. Neodporucam.

Ralemo
27.03.2022 3 z 5

Nemůžu říct, že by mě příběh nezaujal. Něco v něm bylo. Každopádně oproti druhému dílu byl tento slabý. Chtělo by to asi více rozepsat, konec byl rychlý, každopádně kladně hodnotím pohled z obou dvou stran hlavních hrdinů, bylo zajímavé sledovat co se jim děje v hlavě.

Angie.D
03.02.2022 odpad!

(SPOILER) Eh no. Do knihy som sa púšťala s tým, že som chcela nenáročnú romantickú oddychovku, ktorú rýchlo prečítam. Toto kniha splnila. Ale...

Hlavná hrdinka bola pre mňa úplne nezaujímavá postava, vôbec nebola bližšie predstavená. Nič sa o nej čitateľ nedozvie okrem toho, že bez dôvodu kradne, má temné chúťky byť zväzovaná a bitá a jej expriateľ jej na to povedal, že je chorá - Táto veta bola v knihe zopakovaná minimálne 5x a to PRESNE rovnakými slovami. Čo pri krátkej 200 stranovej knihe fakt bije do očí.
Hlavný hrdina je vlastne kriminálnik, ktorý mlátil ľudí už od detstva tak, že im spôsoboval škodu na zdraví, ale to sa tu akosi javí v poriadku, keďže po tom čo to oznámi Liane tá sa ním nechá pretiahnuť. Okay... -_-

Dej bol neoriginálny, predvíteľný, nedotiahnutý, nelogický. Celé to na mňa pôsobilo ako amatérska erotická fanfiction.
Slovenský preklad tomu tiež zrovna nepridal - "chichotajúci" sa muž (hlavne taký ako on) je niečo čo si naozaj neviem predstaviť...

Radka1727
17.01.2022 2 z 5

Příběh nebyl špatný, začátek vypadal slibně, ale pak mi to přišlo jako kdyby se autorka nemohla rozhodnout mezi erotikou a romantikou ... "domácí mazlíček" to už jen dorazil.... k 50 odstínům šedi se to nedá přirovnávat ani náhodou .

suzanne1997
02.01.2022 3 z 5

Prudká rozkoš by měla být o změně vnímání, myšlení a podrobení se. A přesně to jsem také čekala. Příběh s nějakou hlubší myšlenkou, s jakousi jiskrou... Naneštěstí přesně toho jsem se nedočkala. Jistě, s určitou mírou podrobení se a změny vnímání se čtenář setká, přesto ... Jakoby dostal jakousi ochutnávku. Z mého pohledu je příběh nedotažený, přelétavý, emoce ani nic jiného autorka pořádně nevykreslila. Konec jako když utne. Pro mě zábava na pár hodin s notnou dávkou přeskakování stran. Stoprocentně originálnímu nápadu na příběh nelze nic vytknout. Provedení pokulhává, a to z mého pohledu značně. Přestože autorka nepíše špatně, jí napsaný příběh je zajímavý, už se k němu nevrátím. Za mě není příliš o co stát a o to víc, když jsem se na knihu tolik těšila. I přes slabý průměr si své čtenáře určitě najde.

jajsemenyk
06.07.2021 5 z 5

Moje první kniha tohoto žánru, takže ji bohužel nemám úplně s čím porovnat. Začátek knihy se mi opravdu moc líbil, ale trochu mě mrzelo to, že se najednou děj posunul o několik dní dopředu, a příběh byl hodně rychle ukončen.

Jinak se mi četla velmi dobře a hned vtáhla do děje, byla to dokonce moje úplně první kniha přečtená za jeden den :)

Anna195
12.05.2021 3 z 5

Na tejto knihe ma zaujala anotácia, keďže vyzerala veľmi sľubne, ale nebolo to, čo som očakávala. Knihu som mala veľmi rýchlo prečítanú, keďže má len okolo 200 strán. Hneď od začiatku ste vtiahnutý do deja. Autorka jednoducho išla hneď na vec bez nejakých zdĺhavých opisov. Od tohto príbehu nemôžete čakať žiadnu romantiku, pretože tu nájdete pravý opak.

Príbeh je písaný z oboch pohľadov, čo ja mám veľmi rada. Celá zápletka príbehu je veľmi jednoduchá a dala by sa hneď vyriešiť, no chápem, že nás autorka chcela ponaťahovať. Joseph a Liana boli zaujímavé postavy ale škoda, že celá pozornosť príbehu sa sústredila iba na ich chúťky a intímne scény. Obaja mali podľa mňa veľmi zaujímavú minulosť, no všetko to autorka zhrnula na pár stranách. Keby sa viac venuje aj ich minulosti bol by pre mňa celý príbeh omnoho lepší. Kniha je plná rôznych intímnych scén, ktoré sú síce zvláštne, ale to ma na tom bavilo najviac, aj keď som párkrát prevracala očami nad prekladom niektorých slov pri týchto scénach.

Môžeme preskúmať život hlavného hrdinu, ktorý si zakladá na pravidlách. Páčili sa mi kapitoly z jeho pohľadu, kde sme mohli pozrieť na jednotlivé udalosti jeho očami. Síce niektoré veci, čo robil boli fakt šialené a divné. A veľká škoda bola za tie nepresnosti v knihe, ktoré mne dosť vadili. Koniec príbehu bol na mňa veľmi rýchly. Keby sa autorka s tým viac pohrá, tak by mi vôbec neprekážalo ani pár strán navyše.

Knihe sa nedá vytknúť, že sa to fakt rýchlo číta a chcete vedieť, ako si to všetko postavy vysvetlia, no nebola som z toho úplne ohromená.

evineckY
11.05.2021 3 z 5

Je opravdu vidět, že je to autorčina prvotina. Ten začátek měla jaktak promyšlený, ale pak už jen lepila a ten zmatený konec... asi už uvažovala nad pokračováním.

Papita
08.05.2021 2 z 5

Kniha slibovala zajímavé téma. To bylo splněno. Příběh dobrý, ale zpracování. Někdy se to táhlo, najednou bum, jsme spolu 14 dní. A ten konec najednou tak rychlý spád.

Mvebe
06.05.2021 1 z 5

Anotácia zaujímavá, originálny nápad na dej, s ktorým by sa dalo pracovať a bola by z toho skvelá kniha. Ale toto sa nepodarilo, dávam 1* len kvôli tomu nápadu. Skoro každú 10 stranu som sa prehovárala, aby som to dokončila a neunudilo ma to k smrti. Z prečítania tejto knihy je len jeden pocit a to: "konečne koniec".

Evka3814
26.04.2021 3 z 5

Příběh je vskutku zajímavý a každopádně ujetý. Kdyby mě někdo nazval domácím mazlíčkem, tak bych ho asi nakopala! No ale nebudu to odsuzovat,každý z nás má nějaké libůstky ;)

lusitta05
20.04.2021 2 z 5

Tak na 2,5 hviezdičky, kto má rád tento štýl. Inak som už čítala ďaleko lepšie.

LilluLong
20.04.2021 3 z 5

Keby tato kniha s touto erotickou témou bola prva co som citala, poviem wau, ale nakoľko uz viem porovnávať tak som sklamaná. Autorka sa snažila , snažila ale ani sa nepriblížila k tým top , za mna 3*

NikolaSkop
17.04.2021 1 z 5

Zezacatku jsem si myslela ze bude kniha super. Oslovil me hlavne originalni napad na dej. Jenze bohuzel, to autorka vzala uplne jinak nez bych si prala ... Mela sem chut uz v pulce knihu zaklapnout, protoze to byla vazne jedna velka nuda. Za me tedy ne! Davam jednu hvezdicku za napad.

2688
17.04.2021 2 z 5

,,Domácí mazlíček"
Musím pochválit za námět na knihu ..... myšlenka dobrá zpracování bylo horší .... předem se OMLOUVÁM . Je tu malá pravděpodobnost že by se to stalo ale budiž .... Knížka je více méně o muži který v minulosti musel zažít vážně peklo a to své peklo se snaží ventilovat ve své sexuální prožitky.....
Proč to neřekla hned že je to jinak ... ?
Vážně se žena umí tak podvolit.... ?
A ten konec to jako vážně ... ?

Štítky knihy

sex vztek, hněv BDSM

Autorovy další knížky

Linnea May
britská
2021  65%Prudká rozkoš
2021  73%Horúca túžba
2023  69%Vášnivé srdcia
2023  73%Omamná príťažlivosť

Kniha Prudká rozkoš je v

Právě čtených3x
Přečtených114x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených3x
Knihotéce141x
Chystám se číst61x
Chci si koupit6x
dalších seznamech4x