Vimaanika Shaastra aneb Jak létali bohové

Vimaanika Shaastra aneb Jak létali bohové https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/147602/vimaanika-shaastra-aneb-jak-letali-bohove-147602.jpg 4 3 4

Vimaanika Shaastra je unikátní "technickou příručkou" pro piloty létajících technických zařízení, která byla konstruována před tisíciletími. I přes skeptické pohledy většiny vědeckého světa na historii technického vývoje lidsta probleskují stále častěji na světlo těžko vyvratitelné indicie o existenci dávno zaniklých, ale technicky velmi vyspělých civilizací.... celý text

Přidat komentář

WolfIssen
13.03.2024 4 z 5

Vskutku pozoruhodná kniha o ještě pozoruhodnějších prastarých spisech. Manželé Wiesnerovi si dali obrovskou práci, ať už s překladem nebo s alespoň trochu stravitelnými technickými popisy. Co se týká jazyka Shastra, nemá totiž spousta slov dosud překlad, či ekvivalent v jazyku Sanskrt nebo přeneseně v hindštině, proto je přeložení obrovské spousty slov nemožné. Čtenáři může kniha připadat jako jakýsi mix magických receptů a moderních technických postupů. Nicméně pravda, že tyto technické texty byly sepsány před mnoha ticíci lety je nevyvratitelná a nejde jen o jakési dohady, fantasmagorie ani smyšlenky. Co myslíte? Jak létávali bohové a lidé?

junkiee
31.08.2017

Tuto úžasnou knihu jsem zázračně sehnala v Praze U Džoudyho, doporučuju se zeptat tam, posílají i zásilkovou službou:-)


Fanfanka
26.02.2014 5 z 5

Predslov autora je veľmi zaujímavy .Samotna odborna časť knihy je naročna pre čitateľa ale fascinujuca a dych vyražajuca.

Fanfanka
31.01.2013 5 z 5

Veľa som o tejto neuveritelnej teorií čítal z iných zdrojov.Bohužial tuto knihu nemožem zohnať , a tak moj komentár je len uboha prosba - ponuknite mi prosím ,niekto tuto knihu na predaj.Ďakujem!

Autoři knihy

Ivo Wiesner
česká, 1933 - 2008

Kniha Vimaanika Shaastra aneb Jak létali bohové je v

Přečtených4x
Doporučených1x
Knihotéce15x
Chystám se číst8x
Chci si koupit3x