Vím, co si myslíš

Vím, co si myslíš https://www.databazeknih.cz/img/books/87_/87560/vim-co-si-myslis-87560.jpg 4 45 3

Světový bestseller! Tajemství čtení myšlenek. Aniž byste byli jasnovidci nebo měli nadpřirozené schopnosti, můžete jen na základě pozorování svého protějšku (gestikulace, mimiky a řeči těla) rozkrývat jeho myšlenky. Pomocí mnoha experimentů, praktických cvičení a vlastních osobních zkušeností vám nejznámější německý telepat a geniální pozorovatel lidí Thorsten Havener nabízí jiný pohled na sebe samé a své okolí.... celý text

Literatura světová Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Timy Partners
Originální název:

Ich weiß, was du denkst: Das Geheimnis, Gedanken zu lesen. , 2009


více info...

Přidat komentář

An-na
09.05.2018 5 z 5

Tak tento autor si ma tak veľmi získal, že som si od neho po prečítaní tejto knihy, v sekunde prečítala aj jeho ďalšie. Autor píše veľmi jednoducho, veľa som sa naučila, veľa som pozorovala a veľa som analyzovala. Aj keď prešli roky, čo som túto knihu držala prvý krát v rukách, doteraz, keď mám chvíľu čas, rada skúmam ľudí a spoznávam samu seba.
Dávam do pozornosti aj videá s Thorstenom Havenerom na YouTube.

1871
04.01.2015 4 z 5

čeká mne pracovní pohovor, řeším problémy s dětmi, mám kolegy... Nechci nikoho nějak násilím ovládat, ale chci vědět jak mé chování působí na jiné a proč se já při střetech cítím jak se cítím. Na hodně těchto otázek jsme tady našel odpověď.


Lucieeeee
11.11.2013 3 z 5

Milo ma tato kniha prekvapila.Ocakavania totiz neboli velke, ale docitala som ju az dokonca. Celkom zaujimave veci som sa dozvedela. Nasli sa vsak aj pasaze, ktore ma nebavili, tak som ich tak zlahka prletela. Ale v podstate moze byt.