Vím, co mi chceš říct

Vím, co mi chceš říct https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/348131/mid_vim-co-mi-chces-rict-Ujl-348131.jpg 5 11 6

Tato kniha není klasická kynologická příručka, je to průvodce problematikou komunikace mezi člověkem a psem a soustředí se na psychologii a intuitivní přístup k výchově psa. Dala by se přirovnat ke knihám světoznámého Cesara Millana. Autorka vysvětluje, které nesprávné předpoklady vedou k nejobecnějším nedorozuměním mezi psem a pánem, a ukazuje, jak dosáhnout nápravy. Autorka vystudovala psychologii zvířat a věnuje se dobrovolné záchranářské práci a výcviku kanisterapeutických psů.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Hobby , Příroda, zvířata

Vydáno: , Esence
Originální název:

Ich weiß, was du mir sagen willst: Die Sprache der Hunde richtig verstehen


více info...

Přidat komentář

Jana-Marie
06.07.2021 4 z 5

Moc hezká kniha, četla se moc dobře. Jen jsem asi čekala víc příkladů psích projevů a co znamenají (proto jsem si knihu kupovala), tohle bylo spíš o zkušenostech autorky a jejím životě.

IvusP
15.07.2020 4 z 5

Knížka je pěkně napsaná, dobře se čte.. Pro mně však obsahově úplně nesplnila to, co jsem od ní a jejího názvu očekávala.. Čekala jsem, že se dozvím něco více o "psí řeči".. Místo toho se jednalo o zkušenosti autorky z jejího života, práce, výcviku psů a psí psychologie...


crazyslunicko
26.05.2020 5 z 5

Kniha se čte úplně sama jedním dechem. Autorka vysvětluje jak je každý pes originál a hodně záleží na výchově a komunikaci. Autorka vystudovala psychologií psů a v této oblasti pomohla hodně lidem s jejich mazlíčky. Učí páníčky jak mají vést své psy, aby byli všichni spokojení a šťastní. Také poukazuje na to, že ne všichni psi si se svými páníčky sednou a někdy je lepší jim najít vhodnější domov s lepším přístupem. Např. Border Kolie by si neměli kupovat lidé v důchodu, protože nevyužijí její potenciál a nebudou schopni ji unavit apod. Také poukazuje na to, že ne vždycky je nejlepší pes s papíry (ikdyž se díky tomu eliminuje spoustu dědičných chorob).

Radunnie
03.12.2019 5 z 5

Povinná četba pro všechny majitele psů, přečtená jedním dechem. Paní autorka mě však rozladila větou: "Všeobecně se to (bití psa) předpokládá, zvláště pokud pes pochází z Rumunska, Česka nebo Polska, kde, jak mnozí věří, panují drsné mravy." Třeba má paní Lang von Laugen jiné informace (tvrzení "mnozí věří" až tak úplně nevypovídá o jeho pravdivosti), ale osobně si nemyslím, že by zrovna Češi, nekorunovaný národ pejskařů, a Poláci byli trýzniteli psů!

Aniday
26.07.2019 5 z 5

děkuji a doporučuji 8)

Mersiie
17.01.2019 5 z 5

Luxusní kniha, která se čte sama. Mohu napsat jediné - doporučuji!

Štítky knihy

psi psí sporty psi - chování, etologie

Autorovy knížky

2017  95%Vím, co mi chceš říct

Kniha Vím, co mi chceš říct je v

Právě čtených1x
Přečtených16x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce11x
Chystám se číst12x
Chci si koupit5x