Viking

Viking https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76759/viking-76759.jpg 4 25 5

Viking série

1. díl >

Meradyce je Saska, která dokázala ubránit s mečem v ruce cizí děti před nájezdem Vikingů. Tím získala úctu Einara, syna vikingského náčelníka – avšak ten „ďábel“ uloupil její srdce!

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

The Viking , 1993


více info...

Přidat komentář

uzivatel83509
01.01.2024 5 z 5

(SPOILER) Krásný romantický příběh, který mě strhl hned od začátku!
Sas si objednal u Vikingů vraždu své ženy.. Viking Einar vesnici přepadl, ale byl ženou natolik okouzlen, že ji nedokázal zabít a odvezl ji s sebou i s jejími dětmi, za které chtěl požadovat výkupné... jaké pak bylo jeho překvapení, když zjistil, že unesenou ženou není Sasova nevěrná manželka, kterou měl zabít, ale krásná a neohrožená Meradyce, která se za děti postavila, jako by byly její vlastní a navíc se dokázala postarat o rodící ženu - ať už patřila k Sasům, nebo k Vikingům. Einar se už nikdy nechtěl vázat k ženě a ženit se, měl svou stálou milenku a to mu stačilo... než jeho srdce zatoužilo po Meradyce :-)
Napínavý a velice obsáhlý děj mě nutil číst dál a dál... začátek byl spíš romantický, konec akčnější... takovéto příběhy miluji!

miruska1
04.05.2021 5 z 5

Zajímavý příběh. Docela napínavý. I když závěr- sice šťastný - mi přišel dost smutný a neuzavrety,.... Asi by to chtělo přečíst i druhý díl... Ale určitě stojí za přečtení


scarletblue
16.01.2021 2 z 5

Nebylo to špatné. Působilo to jako navržená kostra, která se má obalit příběhem. Příliš svižné tempo, čtenář pomalu nestíhal myšlenkové pochody autorky. Dobrý nápad, ale nedotažený do konce.
Jako jednohubka na jeden den to je dobré čtení. Ale nečekejte nic originálního.

evka44
22.09.2020 5 z 5

Pekná kniha, boli to zaujímavé a niekedy napínavé. Jediná chýba bola, že všetko bolo spojené a niekedy ma to miatlo. Určite odporúčam túto knihu.

pavlinkaa
11.06.2015 5 z 5

Moc hezky napsané. V knize jsou takové situace, které bych opravdu nečekala. Za mě výborné čtení :)