Vídeň

Vídeň https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/309480/bmid_viden-inspirace-na-cesty-sIN-309480.jpg 4 7 3

Průvodce ze série "inspirace na cesty" od nakladatelství Lingea, s.r.o. Průvodce do kapsy, který na svých několika stránkách představuje hlavní atraktivní místa Vídně, ale radí i s dopravou, ubytováním či restauracemi. Poskytuje všeobecný přehled města, obsahuje mapy a doporučuje nejzajímavější aktivity.

Přidat komentář

niki-chan
08.07.2023 4 z 5

Zajímavé a přehledné info o Vídni s mapou, i když některé informace už jsou pasé.

Peleus
11.03.2019 4 z 5

Jo, Vídeň!

Nemohu si v této souvislosti nevzpomenout na postřeh průvodčího v českém vlaku, že: "Vídeň je taková větší Praha." Měl pravdu.

Každopádně si teď listuji jakousi "kronikou" z cest, kterou si píšu, a dívám se na nalepenou účtenku z "Café Gloriette Schlosspark Schönbrunn" (kde jsem si po "náročném" výstupu do kopce dal 0,5 l Keiser Bier), lístek a brožurku z "Wiener Reisenrad", vstupenku z "Leopold Museum" (výstava Klimt/Schiele), knižní záložku z návštěvy představení "Spanische Hofreitschule" a několik jízdenek z MHD.

Bylo toho mnohem víc, co jsem během krátkého několikadenního pobytu prošel a viděl, a to vše mj. díky tomuto průvodci. Chystáte-li se tedy na návštěvu rakouské metropole, doporučuji přibalit!


Alinka2
13.12.2018 5 z 5

Kdokoliv, kdo se chystá na cestu do Vídně, by si měl něco o ní přečíst. Tenhle malý, avšak obsažný průvodce vám řekne všechno, co musíte o Vídni znát, plus ještě užitečné rady a tipy. Rozhodně tenhle.