Vězni vášně

Vězni vášně https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/13565/vezni-vasne-13565.jpg 4 28 6

Jižanská dívka se chce pomstít muži, který před lety nešťastnou náhodou zabil jejího snoubence. Tím je Ravel Durald a Anya, hlavní hrdinka románu, ho unese a uvězní na své plan- táži. Učiní tak i proto, aby zabránila souboji mezi Ravelem a nastávajícím její nevlastní sestry. Přestože Ravel miluje Anyu již dlouho, ona se však svým citům brání. Další děj se zdramatizuje přepadením plantáže lupiči. Zatím poslední román J.Blakeové, který splňuje vše, co má romantický a milostný příběh mít.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Prisoner of Desire , 1986


více info...

Přidat komentář

moudivlacek
20.11.2016 3 z 5

Hezký příběh o dlouho tajených citech, a o tom, že nenávist může být předzvěstí úplně jiných citů. Rovněž tak jako faleš, která může mít i smrtící účinky. Také odmítat poslouchat svou intuici by se nemuselo vyplatit.
Závěr se nese v duchu napravení křivd a spáchaných škod v každém ohledu.

anishta
03.03.2015 4 z 5

Další z řady historických, romantických příběhů, který se střídá s dobrodružnými zápletkami. Anya mě často štvala, moc nad vším přemýšlela a byla dost paranoidní. Jinak Ravel byl tajemný sympaťák, asi jako každý hlavní hrdina Jennifer Blake. Kniha nezklamala ani nepřekvapila.


fidáš
19.03.2014 5 z 5

Pěkná kniha. Doporučuji.

PomněnkaPrvní
02.11.2013

Příběh nemastný neslaný, neurazí, ale ani nenadchne. Ničím Vás neobohatí, lehce a s klidným srdcem na něj zapomenete. Hlavní hrdinové nemají nijak výrazné charaktery, aby nepadli v zapomnění v množství jiných romancí. Co se mi líbilo byl vztah mezi Anyou a její sestrou (nikoliv nevlastní, ale poloviční) a mezi Anyou a nevlastní matkou. Podle mého soudu se jedná o klasicky průměrnou knihu průměrné spisovatelky.

Ulrika
28.11.2012 5 z 5

Musím se přidat. také mám tuto knihu opravdu ráda.

Senza Jenka
30.11.-0001 5 z 5

Tuhle knihu mám ráda, patří mezi mých top five od téhle autorky.