Austrálie - Najdi létající lišky!

Austrálie - Najdi létající lišky! https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41204/australie-najdi-letajici-lisky-41204.jpg 3 9 1

Vesmírní inspektoři série

1. díl >

Kniha – hra. Vrchní inspektor Simbar tě požádá, abys rozluštil záhadu létajících lišek. Co se stane, záleží jen a jen na tvém rozhodnutí. Ale ať si vybereš jakoukoli cestu dovíš se hodně důležitých věcí o planetě Zemi.

Literatura světová Sci-fi Gamebooky
Vydáno: , Studio dobré nálady - nakladatelství Kredit
Originální název:

Australia: find the flying foxes!


více info...

Přidat komentář

Macheta
04.11.2020 3 z 5

Austrálie s podivným podnázvem "Najdi létající lišky!" je kniha s příběhem, jehož cestu mezi začátkem a koncem si sami volíte. Nenechal jsem se odradit nevalným hodnocením a do příběhu se pustil s tím, že raději nebudu nic očekávat. Nutno říci, že to byla velmi příjemná oddechovka. Je to sice taková splácanina scifi/adventure/survival stylu, která navíc uvádí některé zeměpisné a dějepisné údaje, čímž, dle mého názoru, spíše cílí na mladší čtenáře, ale nečetlo se to vůbec špatně. Příběh jako takový není příliš dlouhý a koneckonců ani těch možných cest není tolik, což má ve výsledku efekt rychlého přečtení. Kniha mi zabrala slabou hodinku se všemi průchody. Přívlastek "gamebook" bych tady bral spíše okrajově a vzdáleně.

Štítky knihy

gamebooky

Autorovy knížky

Louise Munro Foley
americká, 1933
1993  56%Austrálie - Najdi létající lišky!

Kniha Austrálie - Najdi létající lišky! je v

Přečtených11x
Knihotéce18x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x