Vesmír na tripu

Michael Moreci

Galaxie, plná válečníků, pirátů a diktátorů, je na pokraji katastrofy. A dá se říct, že za to může Billy Bane, prorok, který dokáže rozmlouvat s Bohem, momentálně netoužící po ničem jiném než po zapomnění, které spolu se svým kamarádem Dustem, bývalým bojovým botem, nyní sex botem, hledá po barech v nejtemnějších koutech vesmíru. Když se však objeví nový prorok, je Billy Bane povolán zachránit galaxii, za jejíž zničení je přinejmenším částečně zodpovědný. Ale to je mu jedno. Billy až moc dobře ví, jaký je Bůh parchant a že by si zasloužil, aby ho někdo sejmul. Moment, moment, moment! To vlastně zní jako docela dobrý nápad, ne?... celý text

Komiksy Sci-fi
Vydáno: 2025 , Mighty Boys
Originální název: Wasted Space, 2022

Komentáře knihy Vesmír na tripu

jan14s
11.11.2025

Kniha byla taková nemastná, neslaná. Příběh byl plný klasických klišé a humor byl chvíli fajn, chvíli zase dost suchý. Celkově, ale hodnotím příběh jako povedený.
Kresba, pravda, byla trochu nestandardní, ale mě se líbila. Přišlo mi i fajn rozložení okýnek na některých stránkách, které na sebe dobře navazovaly a nemusel jsem moc přemýšlet jak je číst.

Steew
17.07.2025

Můj první komiks od Mighty Boys. Dlouho jsem jej zvažoval kvůli opravdu nehezké kresbě. Nakonec mě přesvědčily různé recenze na internetu, a tak jsem si ho pořídil.
A můžu říct, že jsem udělal dobře, dostal jsem co jsem chtěl a na kresby jsem si zvykl. Příběh mě bavil, postavy jsou fajn vykresleny, občas jsem se zasmál u vtipných hlášek a konec...
Jediné zklamání mám z konce, a proto také mínus jedna hvězda.
Chcete-li ztřeštěné vesmírné dobrodružství? Správná volba.
Čekáte hlubokomyslný konec? Tak to asi ne.
Kniha je jinak velmi dobře zpracovaná.

SedllY
15.07.2025

Nejslabší komiks od Mighty Boys, kresba vyloženě hnusná, ke konci se to trochu zlepší, ale stále těžký podprůměr na takhle dlouhý komiks. Dějově nic převratného, hlavní postavy mi byly úplně fuk a vtipy většinou suché a o ničem, ale to do mínusů nepočítám, každý máme jiný smysl pro humor.

GoodGames
12.07.2025

Máme tu ďalšiu pecku od Mighty Boys! Tentokrát musím napísať, že som to nečakal a bol som skeptický. Komiks som vôbec nepoznal a z ukážok sa mi vôbec nepáčila kresba. Myslel som si, že mi bude pri čítaní výrazne vadiť. Po pár stranách som si však na ňu rýchlo zvykol a dokonca ma začala aj baviť. Môže za to však hlavne perfektný a veľmi zábavný scenár plný vtipných nápadov a hlášok. Viackrát som sa smial na hlas a celkovo ma bavili postavy a dobré tempo. Veľmi vydarené a ďalší dôkaz, že o výbere komiksov od Mighty Boys sa pochybovať naozaj nemusí. Znovu luxusne spracovaná kniha.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Michael Moreci také napsal(a)

2019  77%Srdce Amazonky
2020  80%Když zamrzne peklo