Veronika v Dubaji

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Chcete vědět, jak se žije české holce v Dubaji, jak je těžké dostat "práci snů" a proč si v Číně neobjednávat pizzu? Jste zvědaví, jaké to je pracovat pro jednu z největších leteckých společností Blízkého východu, měsíčně navštívit pět kontinentů a dostávat za to výplatu? Nahlédněte za závěs kuchyňky a pod pokličku práce letušky. Ať už se rozhodujete, jestli je tahle práce to pravé, sníte o životě v oblacích, prostě vás jen zajímá, proč sakra při vašem letu došlo to kuře nebo co se může stát, když si nezapnete pás, je tahle knížka určena právě vám....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/359722/big_veronika-v-dubaji-Gu7-359722.jpg 4.3122
Nahrávám...

Komentáře (47)

Kniha Veronika v Dubaji

Myš007
06. ledna

Tahle kniha má jen jednu jedinou chybu, je příliš krátká. Moc zábavné čtení, už dlouho se mi žádná kniha takhle nelíbila. Spousta zajímavých informací o práci letušky, příhody z různých letů, prostě paráda. Budu tiše doufat, že třeba někdy Veronika napíše další díl :-)

Dámaskloboukem
10.03.2022

Hodně zajímavých informací a pěkné fotografie. I v civilním letectví platí téměř armádní pravidla, to mi nikdy při cestování letadlem nedošlo.
Veronika je svým odpovědným přístupem k práci “požehnáním” pro každého zaměstnavatele.
Líbilo se mi to.

dzejkbeltygros
27.02.2022

Nemám žádnou výtku. Jen možná, že toho bylo málo. :D Skvěle, čtivě, vtipně a jednoduše popsaný příběh ostravské slečny, co se dala na dráhu letušky. Bavilo mě to od začátku do konce, často jsem se musela nahlas smát. Veronika je fakt číslo! Navíc knížku doprovází několik jejich fotek z různých destinací. Obdivuju všechny letušky, co se musí potýkat s takovými problémy.

mia.com
24.08.2021

Pro nekoho, koho opravdu zajima prace letusky vcetne toho, jak se k ni dostat, jak probiha nabor a nasledne skoleni, je to perfektni kniha. Opravdu tuhle praci obdivuju a nedelala bych ji ani nahodou :D Osobne se mi libi, jak autorka prezentuje sve myslenky, co se ji honi hlavou, tak, jak to je, zadne prikrasy.

PavlaTr
23.07.2021

Povedená kniha ,začátek mě moc nebavil a ke konci to gradovalo a dost jsem se nasmála.......klobouk dolů,milé letušky !!

megizze
01.03.2021

Takové oddechové čtení, proč ne. Pokud vás cestování baví, pravděpodobně vás bude bavit i tato kniha.

Auto999
11.01.2021

Přečteno jedním dechem za několik hodin. Opravdu skvělá kniha o výcviku letušky od přijímacího řízení až po lety. Cestopis nečekejte, je to jen o práci letušky u Emirates.

Allys
18.12.2020

Oddychové čítanie o tom, ako sa stať letuškou a čo práca obnáša z prvej ruky. Kniha sa čítala dobre a pôsobí úprimne. Páčili sa mi aj zážitky z rôznych destinácií doplnené fotkami. Super bola popísaná aj časť obsahujúca prijímacie pohovory a výcvik, pre potencionálnych záujemcov o túto prácu to bude určite prísnosom. Čo sa týka príbehov z paluby, mnohé boli naozaj úsmevné, niektoré napínavé a celkom nechápem poniektorým komentárom nižšie, že pôsobili urážlivo, alebo že v knihe vôbec nemali byť. Práve to je to, čo dalo príbehom šťavu a mnohé typy národností sú úplne do bodky vystihnuté :-) Jediné, čo mi chýbalo bol nejaký - akýkoľvek záver, ajtak však knihu hodnotím nadpriemerne a prajem Veronike v živote všetko dobré :-)