Velký závod

Velký závod https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512807/bmid_velky-zavod-iLa-512807.jpg 3 11 3

V dramatickém souboji mezi matkou a dcerou je třeba udržet na uzdě především emoce. Matka a dcera, obě skvělé parkurové jezdkyně, se zapřísáhly, že nikdy nebudou soupeřit mezi sebou. Slib dodržely až do kvalifikace na olympiádu v Paříži. Velký závod se blíží a hrozí, že souboj o vítězství a snaha zapsat se do dějin sportu nenávratně naruší vztah obou žen. Situaci navíc komplikují pletichy bohatého investora a spolumajitele jednoho z koní.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

The Horsewoman , 2021


více info...

Přidat komentář

Gracinka
29.11.2023 2 z 5

Prvních sto stran ne bavilo, pak to byla nuda. Vše stále dokola. Holka, která byla vždy průměrná a míň, vyhraje zlatou na olympiádě? To těžko. Autor s koňmi zřejmě moc zkušeností nemá. Český jezdecký překlad pro radši nekomentuji.

ropotamo
16.08.2023 2 z 5

Kniha o ničem, pořád jsem čekala, že se to rozjede, v polovině už jsem si byla jistá, že ve stejném duchu bude kniha pokračovat až do konce. Dočteno ze setrvačnosti. Postavy ploché, bez alespoň minimálního náhledu do jejich nitra. Námět byl dobrý, ale bez té psychologie to je jako číst novinový článek.


Arsi
30.04.2023 5 z 5

Pěkná kniha o životě na ranči a trochu složitých vztazích mezi matkou a dcerou, ale i babičkou. Pro milovníky koní to bude zážitek.

Štítky knihy

koně matky a dcery

Autoři knihy

James Patterson
americká, 1947
Mike Lupica
americká

Kniha Velký závod je v

Právě čtených1x
Přečtených14x
Doporučených1x
Knihotéce50x
Chystám se číst19x
Chci si koupit8x