Velký spor věků

Velký spor věků https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476503/bmid_velky-spor-veku-9qP-476503.png 3 23 8

Budoucnost světa a politika církví VELKÝ SPOR VĚKŮ nabízí pohled na rozhodující otázky života a uvádí nás do zákulisí světové politiky. Tato kniha odhaluje vzrušující skutečnosti a také povzbuzující předpovědi týkající se budoucnosti. Svět se nachází uprostřed velkého boje. Války zachvacují národy, láska a soucit se vytrácejí. Existuje východisko? VELKÝ SPOR VĚKŮ odhaluje krok za krokem omezování naší osobní svobody. To je jeden z nejnebezpečnějších úkazů dnešní doby. Chcete poznat síly stojící za tímto úsilím? VELKÝ SPOR VĚKŮ objasňuje aktuální situaci ve světě a ukazuje Boží záměr s jeho lidem. Kdo hledá odpověď na tyto otázky, najde ji s jistotou v této knize! VELKÝ SPOR VĚKŮ je přeložený do více než 78 jazyků a četly jej milióny lidí. Jedna z nejvýznamnějších knih na světě! Skvěle čtivá.... celý text

Literatura světová Náboženství Literatura naučná
Vydáno: , Péče o zdraví Advent Time z. s.
Originální název:

The great controversy , 1888


více info...

Přidat komentář

gabriela8704
23.04.2023 1 z 5

Za mě divné dílo. Mluví o rozporech v překladech bible, ale stále ukazuje na mnoho citátů. Za mě se jedná o zkomoleninu.

Richard Hrob
18.02.2023 5 z 5

No, dávám 5*. Na knihu jsem narazil náhodou v knihobudce, a půjčil si ji spíš jen tak náhodou,ale musím říct, že se četla úplně v pohodě a člověku dává možnost popřemýšlet o některých věcech trošku jinak. Za mě dobrý, dobrý opravdu...


kopretina154
27.10.2021 5 z 5

Tato kniha mi dala odpověď na moje otázky: kde jsem se vzala, proč je na zemi zlo, co bude po smrti a jakou roli má na zemi sehrát Amerika a Vatikán. Doporučuji

Daniel-SDA
05.01.2021 5 z 5

Výborná kniha k pochopení aktuálních i minulých událostí.

Jirka77
05.01.2021 5 z 5

V době,kdy ekumenické hnutí pošlapává smysl reformace tím, že i protestantské církve ochotně uznávají autoritu Římsko-katolického systému svěcením falešného dne odpočinku Neděle místo biblické Soboty, otevírá tato kniha oči těm, kteří stojí na straně Boží a chtějí vidět k čemu se zde schyluje. Kdy se znovu spojí státní moc s církví a bude podveden celý svět "malým rohem" , který je Římsko-katolický lidský falešný náboženský systém. Autorka E.G.W. objasňuje celý historický spor mezi dvěma náboženskými systémy, mezi tím, co říká Bůh ve svém Slově a lidskou tradicí a oživuje tak to, co mělo být zapomenuto.

Lady.Lucrezia
22.01.2019 2 z 5

Když chce člověk pochopit jakým způsobem vidí Adventisté sedmého dne církevní dějiny a biblistiku, nechť zvolí tuto knihu.

sandra5627
22.04.2018 5 z 5

Knize nemám co vytknout, protože popisuje křesťanskou historii taková, jaká je. Mnoho lidí smete křesťanství ze stolu, jen kvůli té historii, a to ještě spíše díky historii římskokatolické církve, protože to je jediné, co trošku znají. Už nikdo nevzpomíná na jména jako Martin Luther nebo Jan Hus, lidí, kteří navraceli ostatní k Bibli. Protestantismus a Bibli už málokdo řeší. Ellen udělala svojí práci bravúrně, na to, že skoro zemřela, než napsala tuto knihu.. nemůžu říct jako někdo, že kniha je brak. Při psání braků určitě nejde o život. Je to poklad mezi knihami, pro mě určitě. Sice je to opravdu hutné čtení, ale je výborné znát křesťanskou historii, hlavně, když se má někdo vyjadřovat k církvi. Protože ten, kdo jí nezná, by měl radši mlčet. ;-) Je to určitě rozumnější, než pořád ukazovat na jednu stranu mince a tudíž být za zaslepence. Můj názor.

KnihovniceVěra
05.01.2018

Očekávala jsem historické pojednání, ale s tímto materiálem Adventistů sedmého dne nechci ztrácet čas. Autorka na konci knihy píše, že po novém zjevení Krista skončí věčný spor mezi dobrem a zlem a hřích už nebude existovat. Opravdu pěkná vize.