Velký komiksový vandr

Velký komiksový vandr https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480537/bmid_velky-komiksovy-vandr-gx0-480537.jpg 5 5 4

Pestrý výběr dvaceti dobrodružných komiksových příběhů šestnácti českých a československých výtvarníků. Zastoupeni jsou klasici žánru Bohumil Bimba Konečný, Jaromír Vraštil, Miloslav Havlíček, Petr Barč nebo Jozef Schek. Ze současných se představují Jiří Grbavčic, Vladimír Tučapský, Petr Modlitba, Dan Růžička, Karel Zeman, Pavel Čech, Ladislav Říha, Miroslav Pospíšil, Jiří Filípek, Jiří Zímčík a Josef Zálabský. Část příběhů je kreslena pro tento soubor. Doplněno o medailony výtvarníků.... celý text

Přidat komentář

Denny456
01.01.2022 4 z 5

Přijde mi to hlavně sbírka rozdílných kreslířů. Příběhy jsou typicky Batličkovské. Zajímavé, ale v podstatě jednohubky na pár stránek, případně an jednu. Myslím, že si vybere každý podle svého stylu.

WilliamEldar
23.12.2021 5 z 5

Skvělý soubor komiksů. Takové ty klasické dobrodružné příběhy, ale v nejlepším slova smyslu. Při čtení sem měl takový ten zvláštně příjemný pocit, který jsem měl při klukovinách v době kdy ještě mobilní telefony nebyly běžnou výbavou každého člověka a při slově internet leckdo nevěděl o čem se mluví (a není to zas tak dávno, jak se může zdát). Kresba i panelování je různorodé, někdy mi to sedlo víc, jindy ne, ale každý si tu najde své příběhy.


minirock
07.12.2021 5 z 5

Komiks není určitě v popředí mých zájmů ale dvojice Krejčí a Moravec je pro mě zárukou kvality, stejně tak jako nakladatelství TaM. A nejsem zklamán, většina kreslených příběhů je zajímavá a dobře se čte. Jako bonus mám knihu podepsanou od některých autorů, např. od Mirka Pospíšila, Vladimíra Tučapského, Jiřího Zimčíka, Dana Růžičky, Petra Modlitby nebo Pavla Čecha a také od autora Milana Krejčího. Radost číst i jen tak si prohlížet.

encyklopedie
06.11.2021 5 z 5

Přesto že jsem v komiksu jako doma, zase jsem našel nějaké neznámé komiksy...
Pár pěkných chvil jsem si užil....ale zase je tam komiks od Pavla Čecha... ten mi nesedí ...
zase je to komiksový hnus.... netuším proč v komiksem tak tlačí na pilu s tou škaredokresbou.... vždyť umí!!!!
jinak 100%

Autoři knihy

Milan Krejčí
česká, 1955

Kniha Velký komiksový vandr je v

Právě čtených1x
Přečtených4x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce7x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x