Velké vlakové dobrodružství - Za zvířaty světa

Velké vlakové dobrodružství - Za zvířaty světa https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/389679/mid_velke-vlakove-dobrodruzstvi-za-zvir-LUK-389679.jpg 5 5 3

Není nad to, když tě vezme dědeček na cestu kolem světa – za zvířátky. Tak jako holčičku Marjánku. Stačí nasednout do vlaku a výlet, na kterém poznáš žirafy, opice, tygry, tučňáky, štíry, zebry, lední medvědy, soby, žraloky i delfíny, může začít. A co teprve, když zjistíš, že je ve vlaku pašerák a pašuje vzácného papouška. Hned se můžeš přidat k detektivovi a spolu s ním po tom zlosynovi pátrat. Přesně to udělala Marjánka a že bylo to pátrání pěkně dobrodružné! Stejně jako zastávky na všech kontinentech světa. Jestli chceš, přidej se na cestu, nauč se zajímavé živočichy a měj oči na stopkách. Ať ti ten pašerák neproklouzne pod nosem.... celý text

broskev28
broskev28
13.02.2021 4 z 5

Opět veliké díky všem zdejším komentářům - při albatrosácké výprodeji jsme obě vlaková dobrodružství zakoupili do knihovny v domnění, že jde o formát jen o málo větší než kapesní. Jaké bylo naše překvapení, když jsme obdrželi krásnou, velikou a navíc na mnoho způsobů rozkládací "světovou encyklopedii zvířat"!

bacouch
bacouch
10.06.2020 5 z 5

Tahle knížka je naprosto výborná. Přečteno během velmi zábavné hodinky. Děti si procvičily postřeh, dozvěděly se různé zajímavosti o světě, kontinentech a zvířatech zde žijících. A mě to bavilo také hrozně moc.


Abia
Abia
14.03.2019 4 z 5

Krásně zpracovaná kniha, ve které se dají listy dále rozkládat jako mapy jednotivých světadílů. V nich jsou zakreslená různá zvířata, děti vidí, kde žijí a u každého zvířete je napsána nějaká zajímavost. Hodně bavilo děti hledání pašeráka.

Kniha Velké vlakové dobrodružství - Za zvířaty světa je v

Přečtených4x
Doporučených1x
Knihotéce2x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x