Veľké sprisahanie proti Rusku

Veľké sprisahanie proti Rusku https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355898/mid_velke-sprisahanie-proti-rusku-lnu-355898.jpg 4 5 4

Určite ste si všimli ako nás v poslednej dobe média, najmä televízia a rádia denne dezinformujú. Vraj nebezpečné Rusko ohrozuje „slobodu a demokraciu“ a to skoro na celom svete. Rusi údajne nielenže okupujú Krym, ale aj východnú Ukrajinu. Ohrozujú Pobaltsko a musíme tam preto vyslať naše vojenské jednotky. Ovplyvnili dokonca americké voľby, atď. Kto toto všetko vymýšľa? A čo tým sleduje? Mnohí tomu aj veria, nie nadarmo sa hovorí, že „Tisíckrát opakovaná lož sa stáva pravdou“. Ale takáto protiruská propaganda tu už bola a dokonca nie raz! Nič sa nezmenilo, Vôbec nezáleží na tom, či v Rusku vládol cár, či komunisti, či terajší oligarchovia! O čo teda ide? Ako a prečo to začalo? Kto a prečo to robí? Uvedomujete si, že tohto roku je aj 100.-sté výročie Veľkej revolúcie v Rusku? A ako to bolo s 2. svetovou vojnou? Kto ju rozpútal a prečo? Bol to len Hitler? Alebo niekto iný? Začítajte sa do neuveriteľného tajného zákulisia politických a vojenských udalostí od r. 1914 až do r.1946. Tajné služby sa činia.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Politologie, mezinárodní vztahy

Vydáno: , Eko-konzult
Originální název:

Great conspiracy against Russia , 1946


více info...

Přidat komentář

sirslo
20.04.2023

Knížka je naprosto poplatná době, kdy vyšla. Naprosto nekritické přebírání Stalinistického pohledu na historii Ruska a Sovětského svazu. O tom, jak daleko v překrucování pravdy autoři došli, dobře vypovídá citát z knihy (str. 171), který má popisovat sovětské věznění britského občana v roce 1933:

"Byli ke mně neobyčejně přívětiví a vyptávali se nanejvýš rozumně. Ti, kdo mne vyšetřovali, byli patrně dobří odborníci a rozuměli své práci. Vězení OGPU není vlastně ani vězení, je tam naprosto čisto, pořádek a dobrá organisace. Byl jsem po prvé vězněn, ale byl jsem se jednou podívat v anglické věznici a musím říci, že věznice OGPU je mnohem lepší ... Úředníci OGPU se ke mně chovali ohleduplně a dbali o mé pohodlí."

Kartsy
22.12.2021 5 z 5

O čem se v prozápadních dokumentech nemluví, aneb jak Rusové (a jiní) Slované byli i před sto lety terčem agresivního západního (USA,VB,Francie,Německo) tak východního (Japonsko) imperialismu. Jak známo na hrubý pytel patří hrubá záplata, aneb proč se bolševici museli na teror naučit odpovídat terorem. Kniha plná detailních výpovědí konkrétních západních agentů působících na území bývalého sovětského svazu od dob 1.sv.války. Velmi čtivě napsáno.


zahadum
27.01.2018 5 z 5

Budúce generácie uznajú svoj dlh Červenej armáde tak bezvýhradne ako my, ktorí sme žili a videli jej veľkolepé výkony. WINSTON CHURCHILL.

žiaľ ale ľudstvo je nepoučiteľné ( viď slniečkárske tupelo MaroCz ) a preto bude ľudstvo donútené si svoju históriu znovu zopakovať.

MaroCZ
22.02.2017 odpad!

bolševická žumpa "pokrokových autorů"

Štítky knihy

konspirační teorie

Autoři knihy

Albert E. Kahn
americká, 1912 - 1979
Michael Sayers
americká, 1911 - 2010

Kniha Veľké sprisahanie proti Rusku je v

Právě čtených1x
Přečtených8x
Knihotéce19x
Chystám se číst5x
Chci si koupit1x
dalších seznamech2x