Velká lež

Velká lež https://www.databazeknih.cz/img/books/87_/87762/bmid_velka-lez-87762.jpg 4 19 2

Marivauxovci série

1. díl >

Paříž v roce 1632. Potlačená revolta nespokojené šlechty proti králi Ludvíku XIII. a všemocnému kardinálu Richelieuovi uvrhla obě dcery madame de Camaret do neštěstí. Diana, dívka krásná jako sen, hledá útočiště v elegantním městském paláci barona de Marivaux. Její starší sestra Niniane ji doprovází v převlečení za muže. Odváží se vstoupit do jámy lvové a potká tam muže svého života...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Niniane - Die grosse Lüge , 2000


více info...

Přidat komentář

vcielka
04.01.2024 3 z 5

(SPOILER) Cakala som trochu viac, kedze ako prvu som citala 2. cast. Bolo to take pozliepane a unahlene. Hrdina hrdinke vyhlasil hned ako ju uvidel druhykrat v zivote, pricom prvykrat s nou bol nanajvys 10 min a to skoro spolu ani nehovorili, lebo sa na ni hned vrhol a keby ich mevyrusili tak by sa spolu pomilovali. Vraj nasa doba je povolnejsia nez bola ta ich, preto si neviem predstavit, ze sa pomilujem s niekym hned po 5 min, co ho stretnem, nech je akokolvek pritazlivy.

Nibiru
15.09.2014 4 z 5

Opět krásná romance o lásce a vášni, tentokrát je to tak, že zamilovaný je muž a usiluje přes překážky o ženu svého srdce. M. Cordonnierová opět nezklamala, její knížky se moc dobře čtou.