Veľká kniha slovenských rozprávok

Veľká kniha slovenských rozprávok https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/217087/bmid_velka-kniha-slovenskych-rozpravok-217087.jpg 5 12 3

Päťdesiat najkrajších slovenských rozprávok v novom podaní a výtvarnom spracovaní, to je Veľká kniha slovenských rozprávok. Prihovárať sa vám bude Popolvár aj Popoluška, Lomidrevo aj Janko Hraško, bača Pánboh aj Maruška, ktorú si obľúbite do poslednej štipky soli. Rozprávky sú prvým kontaktom detí so svetom dobra a zla, so svetom, do ktorého sa radi vracajú, aj keď vyrastú. Pripomínajú nám všetkým krásny čas detstva a aj po rokoch dokážu prebudiť naše lepšie ja.... celý text

Přidat komentář

Hema
02.01.2021 5 z 5

Miluju všemožné národní pohádky, vetšinou platí, čím dál, tím líp. Tyhle mě mě ale bavily, přestože jestě nedávno se o nich dali mluvit jako o "našich" pohádkách. Dozvěděla jsem se i pár nových, které jsem nikdy dřív neslyšela. Jsou o něco míň mystické než ty naše, ale jsou krásné.

Pomazanka123
02.02.2017 5 z 5

Nádherná kniha
Velmi pěkně ilustrovaná,obsahuje mnoho hezkých pohádek...
Tuto knihu jsem dostal na vánoce asi 2-3 roky zpátky.A vřele doporučuji líbí se mi ilustrace,pěkné pohádky.....No zkrátka všechno. Doporučuji přečíst. :)


koprifka
18.03.2013 4 z 5

Krásná kniha s úžasnými ilustracemi. Známe pohádky jsou zde v jiném podání, doprovázené pohádkami úplně neznámými. Některé pohádky byly legrační, jiné však ukazovaly život i v jiné rovině - nekončily vždy přehnaně dobře, pracovaly se smrtí postav. Přesto se mému čtyřletému synovi velmi líbily a byly nám námětem k mnoha diskusem:-)