Velká kniha o zahradě

Velká kniha o zahradě https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145954/velka-kniha-o-zahrade-145954.JPG 5 6 2

Zahrádkářská encyklopedie - praktická příručka pro zahrádkáře, která poskytuje mnoho osvědčených rad, jak úspěšně pěstovat zeleninu, ovoce, vinnou révu i květiny. Bohatý souhrn praktických rad a informací. Obsahuje více než 2 500 barevných reprodukcí. Vynikající popisy a praktické rady pomáhají při plánování a úspěšné realizaci veškerých prací v rámci zahrádkářského roku týkající se pěstování zeleniny, květin, pokojových květin, ovocných stromů, keřů, zahradních a parkových úprav i staveb pařenišť a skleníků. Kniha je obohacena měsíčními a týdenními rozbory práce, barevnými tabulkami a nákresy i věcným a jmenným rejstříkem obsahujícím více než 4 000 znaků.... celý text

Přidat komentář

Filomena1961
04.11.2022 5 z 5

Úžasná publikace o zahradě týkající se určení správného typu zahrady, její úpravy, pěstování a využívání rostlin, květin v zahradě, užitkové zahrada a zahrádkářského vybavení. Součásti knihy je časový plán - týden za týdnem v zahradě. To vše doplněno nákresy a fotografiemi. Takže doufám, že příští rok se opět trošku posunu k dokonalosti. Letos totiž plevel nade mnou opětovně zvítězil. Doporučuji k četbě .

antonio13
21.01.2013 5 z 5

Velmi hezky udělaná publikace o zahradě.Spousta fotek , nákresů a plánků. Mnoho rad, takže kdo vlastní zahradu měl by přečíst, nebo aspoň prolistovat.