Velká kniha manipulativních technik

Velká kniha manipulativních technik https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/108737/bmid_velka-kniha-manipulativnich-technik-PuO-108737.jpg 4 21 6

Knížka odkrývá tajemství přesvědčivé komunikace. Představuje více než padesát manipulativních technik a ukazuje způsoby, jak je rozpoznat a bránit se jim. Dozvíte se, jak získat druhé na svou stranu, jaké jsou nejpoužívanější psychologické a logické manipulativní techniky, jak fungují a jaká je vhodná obrana proti nim.

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Grada
Originální název:

Manipulationstechniken , 2006


více info...

Přidat komentář

MarciLiška
01.02.2024 2 z 5

Náročná publikace. Popsány různé formy manipulativních technik v komunikaci. .. ..

Icequeen
09.09.2023 3 z 5

Trvalo mi dosť dlho, kým som túto suchú publikáciu dočítala. Najmanipulatívnejší je názov, pretože obsah je skôr o komunikácií, chybách v komunikácií a reakciách, ktoré stočia komunikáciu v náš prospech. Manipulátorom je tu označovaný človek, ktorý pravdepodobne ani len netuší, že s niekým "manipuluje", ak vôbec. Nájde sa tu aj zopár trikov, ktoré používajú obchodníci a manažéri. Knihu by som nazvala Komunikačné pasce v oblasti pracovných a obchodných vzťahov. Viem, dlhý názov a nezáživný (ako táto príručka), kniha by sa asi príliš nepredávala.


SladkaK
29.08.2018 4 z 5

Vyčerpávající a užitečná učebnice pro vyjednávání. Vidím v ní velký přínos pro řešení sporů jak v práci, tak osobním životě.

bakjo95
23.03.2016 5 z 5

Velmi hodnotná a naučná kniha, ale nechápu proč zde není napsán jako autor také : Andreas Edmuller.

ladyba
02.06.2015 4 z 5

Inspirativní kniha každodenních manipulativních technik, které už ani jako manipulativní nevnímáme, protože jimi jsme otupováni a otupujeme každý den. Neodkrývá nic mimořádného, zaskočí ovšem všedností.

Al.lio
31.08.2014 2 z 5

Velká kniha manipulativních technik mojí temnější stránku v knihkupectví velmi zaujala. Bohužel zpětně lituji vyhozených peněz.Věřím, že manažerům přijde tato kniha nesmírně vhod, mně však nedala nic. Jediná část, která mě zaujala, byly psychologické manipulace. Ty se bohužel vměstnaly na pár krátkých stran a zbytek bylo jen holé logické dohadování.