Velká encyklopedie her 4: Hry ve městě a na vsi

Velká encyklopedie her 4: Hry ve městě a na vsi https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/461007/bmid_velka-encyklopedie-her-4-hry-ve-mes-Kio-461007.jpg 5 29 3

Přidat komentář

Kapis
29.09.2014 5 z 5

Vynikající záležitost a dobře odvedená práce. Hodně využíváná kniha v dobách, kdy jsme jako děti ještě nebyli obtloustlí závisláci na počítačích a lítali jsme pořád venku a pořád si vymýšleli zábavu, hráli miliony her a užívali si dětství bez moderní techniky. A brzo ji asi opět otevřu, abych mohl začít vymýšlet zábavu bez hledění do monitoru, rostoucím dětem. Jsem moc rád, že jsem si uhájil vlastnictví této čtyřbichlové parády až do dospělosti a nikde ji nezašantročil.

i-v-u-l-a
16.11.2012

některé hry jsou....jsou prostě boží! hlavně jsem si vzpomněla na své dětství a na hry, které jsme hrály....díky této knížce se mohou i mladší generace dostat ke hrám, které jsme i my hrávali :)


Joges
19.09.2012 5 z 5

Kniha, která by neměla chybět v knihovničce oddílu, zvláště toho městského. Vedoucí tu najde mnoho prostých, pohybových, napínavých a pátracích her. Nudit se rozhodně nebudete. Nejlepší jsou např.: Loupež v obrazárně, Po stopách padělatelů, Závěť pana Harpagona, Vyzvědači, Baroko, Mrtvé schránky, Velká úkolovka, Boj čísel, Mapování města, Interpol na stopě atd.

Štítky knihy

hry v přírodě

Kniha Velká encyklopedie her 4: Hry ve městě a na vsi je v

Právě čtených1x
Přečtených36x
Doporučených2x
Knihotéce38x
Chystám se číst5x
Chci si koupit13x
dalších seznamech1x