Vějíř - sborník české mangy 2019

Vějíř - sborník české mangy 2019 https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412045/bmid_vejir-2019-sbornik-ceske-mangy-agY-412045.jpg 5 9 1

Vějíř série

< 11. díl >

Jedenáctý Vějíř dokazuje, že čeští komiksoví tvůrci mají stále mnoho neotřelých nápadů a suverénně vládnou svými osobitými styly. Začínající i zkušení autoři ve dvaadvaceti komiksových povídkách rozmanitých žánrů vykreslují příběhy radostné i dojímavé, plné napětí, či naopak meditativní. Otevři Vějíř a ponoř se do podmanivého světa české mangy.... celý text

Přidat komentář

hippiesak
27.05.2019 5 z 5

Nejsem skalní fanoušek mangy, takže nemusím hodnotit styl kresby. Jsem ale velký fanoušek komiksů a proto hodnotím tuto sbírku jako komplet. Kniha plná super příběhů. Některé jsou lepší po příběhové stránce, některé po grafické, ale ve výsledku je to super sbírka, kterou když si čtu v pondělí v MHD po té, co o víkendu proběhl Animefest 2019, tak se ve vzpomínkách vracím na tu skvělou atmosféru, která na brněnském výstavišti proběhla. Vějíř je vždy takový pondělní "bonus" po skončeném festu. Mě se tato sbírka hodně líbila, za mě 90% a za nadšení z Vějíře dávám tedy 5 hvězd :)

PS: na Animefestu 2019 jsem byl s pětiletou dcerou, co šla za Kouzelnou Berušku a ta si to užila snad ještě víc, než já :) Až bude umět číst, tak se jí do ruky dostane i tento Vějíř 2019 a věřím tomu, že si ho užije!

PS2: dovolím si i dát do "čtenářské výzvy 2019", jako "kniha od současné české autorky" - je to sbírka a spousta autorů jsou i současné české autorky :)