Vědomý business

Vědomý business https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/177016/vedomy-business-OpC-177016.jpg 4 5 2

Vědomý business je efektivní a dobrodružnou cestou k opravdovému leaderovství. Fred Kofman mistrně propojuje praktické dovednosti, co a jak můžeme udělat hned zítra ve svém (nejen) pracovním životě jinak, s odpověďmi na hluboce lidskou potřebu smyslu, štěstí a opravdovosti. S moudrostí, zkušeností, humorem a geniální praktičností nás autor provází sedmi kvalitami vědomého businessu, které – začnete-li podle nich žít – mohou zcela změnit život váš i život vaší firmy. Ať jste majitel firmy, manažer, živnostník, zaměstnanec nebo student, principy vědomého businessu vám mohou otevřít cestu k úspěchu, jenž přesahuje pouhý hmotný úspěch – mohou vám otevřít cestu k naplňujícímu a tvořivému životu.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Ekonomie a obchod

Vydáno: , Portál
Originální název:

Consious Business


více info...

Přidat komentář
martin3683
martin3683
07.05.2019 3 z 5

Ke knize jsem se dostal tak, že ji někde doporučoval jako tip Bill Gates. "Četl" jsem to jako audioknihu, což je podoba, kterou v tomto případě velmi doporučuji. Hra je totiž celkem nudná, ale v audioknize namluvené ala rozhovory muže a ženy, je to mnohem stravitelnější. Jinak nudná je hlavně formou, obsah je zajímavý a poučný. Každý, kdo se nervuje v práci, proč lidi nedělají, co on chce a proč to nefunguje, zde může najít odpovědi nebo alespoň pochopení. Blbé je, že ti, kterým je kniha nejvíce určena, si ji zřejmě nikdy nebudou chtít přečíst. To ale není chyba autorů.

LuckyVagabond
LuckyVagabond
10.04.2019 3 z 5

Na mě moc zaměřené na korporát a leadership, což jde úplně mimo mě. Ale pro managery, nepolíbené nějakým osobním rozvojem a vnímání světa a života a lidí kolem sebe v nějakých hlubších souvislostech a přesazích to možná může být impuls k rozvoji. Kdo už svoji cestu rozvoje vědomí započal, se podle mě nic moc nového nedozví a na nějaké opáčko je to zbytečně moc rozvleklé.


Autorovy knížky

Fred Kofman
argentinská, 1960
2010  76%Vědomý business

Kniha Vědomý business je v

Přečtených8x
Doporučených2x
Knihotéce6x
Chystám se číst13x
Chci si koupit6x