Souboj srdcí

Souboj srdcí https://www.databazeknih.cz/img/books/97_/97537/bmid_souboj-srdci-3Lg-97537.jpg 4 27 6

Srdcová sága série

< 2. díl

Věčná sbírka série

4. díl

Milostný román o dramatické lásce mladé krásné lady a lorda, statečně se vyrovnávajícího s tragédií svého rodu. Sedmnáctiletá dcera bohatého markýze Caroline se za velmi podivných okolností setkává s lordem Breconem, majitelem rozsáhlého panství. Lord čelí nespravedlivému nařčení z vraždy, Caroline se mu snaží pomoci, oba se do sebe zamilují a posléze se i vezmou. Vražda se nakonec vyřeší, objasní se i tajemstvím opředená historie lordova původu a mladí lidé mohou vykročit vstříc svému štěstí.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

A Duel of Hearts , 1949


více info...

Přidat komentář

MaggieR
18.01.2021 5 z 5

Wau nečakala som že to bude také perfektné. Nepredvídateľné, nádherné.

pavla9879
21.01.2016 5 z 5

Tuhle knížku hluboce miluji...při jejím čtení se musím smát i brečet...těší mě i mě vytáčí...
Nádherný příběh o tom, co vše láska dokáže, i když musí pŕekonat tolik nástrah.


reader.007
09.01.2015 4 z 5

Tak jsem se na radu nejmenované uživatelky (ahoj Naias ;-)) seznámila s dílem madam Cartlandové a dostalo se mi přesně toho slibovaného. Musím uznat, že zápletku umí baba vyšperkovat jen co je pravda a když pak došlo na patos, smála jsem se dokonce nahlas. Co ale bylo opravdu nejlepší, je rozuzlení v nefalšovaném Cimrmanově stylu (nejsem tvůj strýc, jsem tvůj otec), takže i když se s velkou pravděpodobností nevrhnu čistě na červenou knihovnu, od B.C. si časem ještě něco přelouskám

miruska1
24.12.2014 5 z 5

Kniha sa mi pačila. Film som vydela už davno ale kniha je stejne dobra ako film i keď v knihe sa pribeh vyvija trochu inak ako vo filme.

hortenzie
17.09.2014 4 z 5

Souboj srdcí byl zfilmován - docela pěkné pokoukání pro romantické duše, ač autoři trošku děj proti knize pozměnili. Ale mohu doporučit jak knihu, tak film. Jinak k Pomněnce První - Hazard of Hearts u nás vyšel - pod názvem Srdce v sázce.

PomněnkaPrvní
15.02.2014

Anotace příliš moc prozrazuje, doporučuji ji předem nečíst. Jedná se o druhý díl série A Saga of Hearts. První díl v originále nazvaný Hazard of Hearts zřejmě česky ještě nevyšel, resp. jsem ho na databázi knih nedohledala.