Krásný sen

Krásný sen https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/48086/krasny-sen-48086.jpg 4 11 4

Věčná sbírka série

< 140. díl >

Po smrti rodičů zůstává dívka bez prostředků. Když se setká s mladým lordem, mezi oběma vznikne silný cit, ale sňatku brání společenské konvence. Náhoda ale nakonec prozradí, že dívčiným skutečným otcem byl šlechtic, kterého její matka i s malým dítětem kdysi opustila. Svatbě tak již nic nestojí v cestě.

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Wonderful Dream , 1992


více info...

Přidat komentář

drakamena
27.03.2023 2 z 5

Vzhledem k tomu, jak krátká kniha je, jsem nečekala žádný propracovaný příběh. Přesto byl docela zajímavý až do chvíle, kdy na scénu vstoupil markýz. Během několika stránek byli hlavní hrdinové až po uši zamilovaní, přestože na stránkách knihy spolu vedli asi tři konverzace, všechno se odehrávalo mimo obraz. Klasický případ "řekni" místo "ukaž". Vedlo to k tomu, že jsem jejich zamilovanosti jednoduše nevěřila, čímž se zhroutila samotná podstata příběhu.

minimonisek
17.03.2016 3 z 5

Příjemná, pohodová knížka o lásce. Je podobná jako ,,Harlekýnky´´.


pavla9879
19.01.2016 5 z 5

Kniha, kterou jsem za svůj život četla nejvíckrát... sedávaly jsme s kamarádkou na zemi a po kapitolách se střídaly v předčítání, znova a znova.
Krásný příběh, romantický, něžný... moje nejmilejší kniha od Barbary Cartland.

MinaHawke
10.12.2015 5 z 5

Kniha se mi velmi líbila. Jen začátek byl celkem pochmurný, všechny ty úmrtí, ale po těchto smutných událostech následují už veselé a to je jen dobře. Hlavní hrdinka Claudia je sympatická a nevinná a markýz z Datchfordu taky není špatný :)