Kouzlo lásky

Kouzlo lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/30785/bmid_kouzlo-lasky-Q1o-30785.jpg 4 15 2

Věčná sbírka série

< 116. díl >

Děj románu začíná roku 1803. Angličané se obávají Napoleonovy invaze. Markýz z Altonu, který zastává vysokou funkci na ministerstvu zahraničí, má náznaky, že se v jeho blízkosti pohybuje zrádce pracující pro Francouze. Na klidu mu nepřidá ani náhodné setkání s krásnou neznámou Sylvinou, která ho považuje za tuctového venkovského statkáře. Svěří se mu, že její osud a osud jejího bratra spočívá v rukou jakéhosi markýze z Altonu, kterého nikdy nespatřila. Dříve než markýz stačí na Sylvinina slova zareagovat, dívka záhadně zmizí. Když se znovu objeví na plese v Londýn a zjistí, že muž, kterému se svěřila, je právě obávaný nepřítel, začne se mu vyhýbat. Markýz však odhalí nejen její bydliště, ale i otřesný fakt, že Sylvina je zřejmě proti své vůli zasnoubena s jeho podřízeným Cuddingtonem. Ten je velmi inteligentní člověk, avšak také nesmírně brutální povaha. Markýz ho začne vážně podezírat, že je zapleten do špionáže. Pozve proti jeho vůli Sylvinu a jejího bratra na návštěvu do svého venkovského sídla. Doufá, že jedině tak zjistí pravdu a přesvědčí dívku o své lásce. Netuší, že v Cuddingtonovi má mocného soupeře...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Lost Enchantment , 1972


více info...

Ála1968
Ála1968
24.04.2023 2 z 5

Taky nesnáším ty koktavé věty a nevím proč ty hrdinky jsou tak hloupé a omezené.A když k tomu připočtu ty přeslazene konce,kdy se chlap úplně znemožňuje, nemůžu dát víc jak dvě hvězdičky za nápad.

reader.007
reader.007
12.12.2017 2 z 5

(SPOILER) "Zas jedna ukoktaná!" chtělo by se zvolat...
A i v jiných ohledech naprosto průměrná cartlandka: hrdinka s špičatým obličejem, láska skoro na první pohled, nadzemský půvab, špióni a napravený prostopášník.