Večerní pohádky z velkého stromodomu

Večerní pohádky z velkého stromodomu https://www.databazeknih.cz/img/books/68_/68758/vecerni-pohadky-z-velkeho-stromodomu-68758.jpg 4 15 4

Uprostřed lesů stojí mohutný, velice starý strom, velký Stromodům. Bydlí v něm spousta zvířat: Docela dole Červovi, Myšákovi, Mravencovi a Krtkovi, v přízemí Medvědovi, Zajícovi a Liška Eliška, v 1. patře Oliver Veverka, manželé Pandovi a Ještěrka Diana a v podkroví Dáda Datel, hraběnka Arianka Straková a pan Sova a paní Sovová. O nich všech a o jejich zážitcích ve velkém Stromodomě a jeho okolí vypráví mnoho příběhů v této knížce.... celý text

Žánr:
Pro děti a mládež , Pohádky

Vydáno: ,
více info...

Přidat komentář

Phoenix16.cz
26.04.2021 4 z 5

Chvíli mi trvalo, než jsem si zvykla na formu vyprávění příběhů. Na textu je strašně znát, že byl přeložen z němčiny. Postavy ze Stromodomu jsou dobře promyšlené, každý obyvatel má svou jasnou charakteristiku, které se drží. Svou rozsáhlostí je kniha celkem komplikovaná a vhodnější spíš pro starší děti, ale je otázka, jestli je ještě zaujmou zvířátkové příběhy.

pucii
29.01.2017 4 z 5

Stále jsem si lámala hlavu, kde bych na stromě ráda bydlela. Asi to byla nějaká horní větev s terasou. Teď bych brala suterén bez schodů.


Gracy
26.08.2014 5 z 5

S láskou jsem tuto knihu vytáhla ze sklepa, abych jí mohla předčítat svému dítku. Moje úplně nejoblíbenější knížka z dětství, strávila jsem spoustu času nejen čtením, ale i vymýšlením a kreslením svého stromodomu.

Nikotyna
21.10.2012 5 z 5

Moje nejoblíbenější knížka když jsem byla malinká, na týhle knížce jsem se naučila číst, bavilo mě to dokonce i samotnou.;) Pro malý děti krásná knížka, všechny příběhy na sebe jakoby navazují.

Autorovy další knížky

Laura Magni
italská
1994  89%Večerní pohádky z velkého stromodomu
2019  93%Za objektivem

Kniha Večerní pohádky z velkého stromodomu je v

Přečtených20x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených2x
Knihotéce7x
Chystám se číst1x
Chci si koupit5x