Ve tvých očích

Ve tvých očích https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/401315/bmid_ve-tvych-ocich-YCh-401315.jpeg 4 393 107

Colin Hancock má za sebou divokou minulost, a přestože se snaží žít správně, stále se nad ním vznáší hrozba vězení. Maria Sanchezová, dcera mexických přistěhovalců, je jeho zdánlivý opak; úspěšná, tvrdě pracující, dokonalá. Ani jeden nehledá vážný vztah, ale náhodné setkání na deštivé silnice zkříží jejich cesty nečekaným způsobem. Silně zakořeněné předsudky nakonec nejsou tak silné jako pouto, které se mezi nimi vytvoří. Nový román Nicholase Sparkse připomíná, že ti, kdo nás dokážou vidět v nejjasnějším světle, se zprvu mohou skrývat ve stínu…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

See Me , 2015


více info...

mia.com
mia.com
02.12.2023 4 z 5

(SPOILER) Aaaaach, Colin...No toho bych brala hnedka, mnam. Pardon :D. Ale uplne jsem ho videla pred ocima s tema kerkama noooo. Jinak bych ke knizce pridala i zanr thriller. I kdyz asi takovy lehci, coz nemuzu uplne presne rict, protoze je nectu :D. Ale bylo to celkem napinave, zajimave a klasicky jsem na pachatele neprisla (vztahy kdo s kym mi jdou, ale pachatele nikdy neuhadnu proste). A proc to vzdycky musi odnest to nebohe zvire? To nesnasim.

mončičák42
mončičák42
12.09.2023 4 z 5

Příjemné oddechové čtení okořeněné napětím, sympatické hlavní postavy, pěkně jsem si u této nenáročné knížky odpočinula.


Ira13
Ira13
20.08.2023 5 z 5

Kniha mě docela překvapila. Čekala jsem jen romanťárnu a ona je to pak i napínavá detektivka.

Knižnípauza
Knižnípauza
29.07.2023 4 z 5

Tahle kniha je mé první setkání s autorem a já jsem velmi mile překvapená. :)

Příběh zajímavý, postavy sympatické, romantiky tak akorát a dokonce tu máme i menší detektivní zápletku. Ke konci je v knize velmi zajímavý zvrat.
Musím říct, že mě čtení od začátku do konce bavilo. :)
Doporučuji!
:)

Ita
Ita
17.07.2023 5 z 5

Mě tento příběh nadchl. Několik posledních dní jsem se od něj nemohla odtrhnout. Napínavé je to jak "malý gatě". ;)

Nika151
Nika151
02.04.2023 5 z 5

(SPOILER) Myslím, ze si kniha zaslouží vyšší procento než má nyní, 77%. Možná se od ní čeká větší romantika, ale ta tam je, Colin je sexy a dokonce je schopen za svou lásku položit život. Kniha se totiž překlopí v thriller/detektivku. Čtivé, Sparks je zárukou kvality.

RendyaDav
RendyaDav
08.08.2022 4 z 5

Ze začátku to vypadalo na nevinný romantický příběh ,ale ke konci to bylo hodně napínavé. Taková lehká detektivka... Určitě pěkně čtení....

MedvidekS
MedvidekS
31.07.2022 3 z 5

Hodně klišé a ke konci spíš detektivka s hodně štěstím pro postavy. Nicméně jako oddechovka stačí :-)

HockeyGirl
HockeyGirl
30.06.2022 4 z 5

Sparks opět nezklamal, tak jako každou svou knížkou, do které se vždy ráda začtu a jsem zvědavá, jak se bude děj vyvíjet. Ani knížka Ve tvých očích nebyla výjimkou. Pěkný a romantický začátek, kde se seznamují dva lidé, začnou spolu chodit a plánují spolu, co budou podnikat. Skoro ke konci knížky pak nečekaný obrat, děj je skoro jak detektivka a začnete hltat stránku po stránce. Sem tam byly některé pasáže zmatené, daly by se pozměnit, ale to nic nemění na tom, že skoro plné hodnocení si tato knížka zaslouží. Těším se na další Nicholasovi knížky.

Nattali.ka
Nattali.ka
30.06.2022 3 z 5

Hodnotím jako lepší průměr, četla jsem od autora lepší knihy, ale i horší. Příběh dvou mladých lidí z různých světů, kteří se do sebe zamilují. První polovina knihy je především romantika, místy až trošku nudná, vzhledem k úsečnému stylu psaní a druhá půlka je spíše drama, možná trošku přitažené za vlasy. Zakončení mi přišlo třošku urychlené, uvítala bych trošku delší závěr. Čtivé, ale nic, od čeho by se nedalo odrthnout, vždy mi trošku trvalo se začíst.

Holly.W
Holly.W
28.05.2022 3 z 5

Taková trošku jiná kniha od Sparkse. Nejvíc se mi líbila asi první část knihy, kdy se Maria postupně seznamuje s Colinem a zamilovávají se do sebe. Potom přišla ta krimi zápletka, ale mě to té knize moc nesedělo. Nebýt těch vražd, bylo by lepší. Od Sparkse jsem četla daleko daleko lepší knihy, které mě dokázaly chytit za srdce a jednou se k nim určitě vrátím, ale tahle mezi ně nepatří.

Janík511
Janík511
03.05.2022 3 z 5

Čekala jsem asi od knihy více. Začátek ještě šel, ale pak už jsem se začala nudit a nudit. Klidně mohla mít o polovinu stran méně. Zápletka jednoduchá a nic nového nepřinesla. Spokojená jsem s knihou rozhodně nebyla.

Veronika1102
Veronika1102
06.01.2022 5 z 5

Podle mě měla kniha všechno, co jsem zrovna teď potřebovala. Byla tam romantika, napětí, zápletka se mi moc líbila. Jediné, co bych knize vytkla, bylo chování Lily. Kdyby se ke mně choval člověk tak, jak ona se chovala k ostatním, tak bych ji asi nezvládala měla samozřejmě i dobré vlastnosti, ale u mě špatné přetrvávaly. Na knize to nic nemění, ne vždycky mi sednou všechny postavy.

VěraČamková
VěraČamková
19.11.2021 2 z 5

no jo no, kniha nic moc, měla jsem problém donutit se dočíst, trvalo mi to dlouho, knihu jsem mnohokrát odložila a jen ztěžka se k ní vracela. Přesně jak už bylo popsáno - nuda.

Ctenar1202
Ctenar1202
17.11.2021 3 z 5

Od Sparkse jsem četla dvě knihy, které byly hodně smutné, fakt srdceryvné. A já čekala něco takového i od této. A kdepak. Prvních asi 80 stran mě moc nebavilo, to se přiznám. Popisy postav a příběhu mi přišly takové neosobní, nezajímavé a přemýšlela jsem, že knihu odložím. Ještě že jsem to neudělala. Najednou, jako kdyby se autor nadechnul a do psaní se ponořil. Neočekávejte žadnou záplavu lásky a jednorožce na duze, to fakt ne. Nicholas se tentokrát pokusil o napínavější příběh.

Colin a Maria, dva naprosto rozdílní lidé se jednoho dne potkají. Ona právnička, on zápasník, navíc s ne moc hezkou minulostí. Přesto si ti dva rozumí. Jenže jednoho dne se Maria ocitne v nebezpečí a Colin ji brání za každou cenu...

Příběh byl čtivý, chvílemi dost napínavý. Přesto mi konec přišel trochu moc překombinovaný. Zachránce Colin....

RonnieSmithx
RonnieSmithx
28.09.2021 2 z 5

Co k tomu mám říct? V životě jsem se nudila už víc, ale určitě jsou zábavnější způsoby jak strávit večer. Sparks je zatím pro mě jedno velké zklamání. Knížka se čte poměrně rychle, pokud ji tedy s otrávením neodložíte, ale všechno se zbytečně natahuje a hlavní postavy mě taky nechytily za srdce. Když jsem zjistila, že čtu román o klukovi, co má problémy se vztekem, tak jsem myslela, že mi klepne, protože to jsem si klidně mohla jít přečíst něco na Wattpadu. Finální hodnocení - nudné a zápletka nic moc. Tohle byl neúspěšný pokus o detektivku?

vladka16
vladka16
12.07.2021 5 z 5

Příjemná oddechovka s trochou napětí, přesně to jsem potřebovala-líbilo se mi to.

OnlyFour
OnlyFour
02.07.2021 2 z 5

Hrozne som sa nudila, plusom je, že stránky ubiehali rýchlo, no k hrdinom som nemala žiadny vzťah, ich osud mi bol vcelku ľahostajný.

hlentilka
hlentilka
26.05.2021 4 z 5

Láska mezi potetovaným "problémistou a vyznavačem bojových umění" s křehkou Marií se španělskou krví. Konečné rozuzlení .... že by happy end?

Tesset
Tesset
24.05.2021 3 z 5

Od Sparkse jsem četla i lepší, toto je spíše takový průměr. Celkem mě mrzelo, že tam víc nebyl řešen vztah Colina s jeho rodiči a Maria mi chvilkama přišla i hysterická. Jinak ale fajn.