Ve jménu Dia

Ve jménu Dia https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/143457/bmid_ve-jmenu-dia-NZw-143457.jpg 4 56 4

Tvorové napůl člověk, napůl zvíře, kteří disponují neuvěřitelnou silou; létající stroje, jejichž popis se nápadně podobá moderní kosmické lodi; plavidla, která se nečekaně vynořují z moře jako dnešní ponorky; hrdinové Jason či Odysseus vybavení nadlidskými schopnostmi – jsou to jen fantasmagorie několika snílků a vypravěčů? Právě naopak. Autor objevil množství stop, které naznačují, že před tisíciletími opravdu mohla na zeměkouli existovat technicky značně vyspělá kultura.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Mytologie , Záhady

Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Im Namen von Zeus. Griechen - Rätsel - Argonauten. , 1999


více info...

Přidat komentář

Blancheerka
15.09.2016 3 z 5

Autor poukazuje na několik nelogických či nevysvětlitelných úkazů ohledně starořecké mytologie, staveb a umístění chrámů a také antických rytin a maleb. Pokouší se je objasnit svou celosvětově známou teorií o vesmírných obyvatelích a spolupráce lidí a ,,hvězdných návštěvníků´´

Terva
07.06.2015 4 z 5

Spousty záhad, bájí a pověstí, které se nám v podání pana Dänikena podaří rozluštit, profiltrovat a uvést na správnou míru. Obsahuje i fotografie, ale jsou soustředěny doprostřed knihy.


matesatan
07.07.2014 5 z 5

zajímavý hodně zajímavý ty řezký baje sou taky dost zajímavý a danikena ulně žeru ty jeho teorie sou dost dobrý

vehement
03.01.2014 4 z 5

Zeus, Poseidon, Troja, Atlantida, Platon. Toto jsou všechno jména, která se objevují v této autorově knize. Osobně mám Dänikena rád a je to v podstatě autor, přes kterého jsem se k podobným tématům, které ve svých knihách rozebírá, dostal. Se spoustou jeho názorů se ztotožňuji. Jak je patrno z této knihy i Řecko má spoustu svých „záhad“ stejně jako třeba Anglie, Egypt a další.
Tak kdo má pravdu ? Däniken, jeho odpůrci anebo ještě někdo jiný ? Nebo byla skutečnost daleko fantastičtější než nám Däniken předkládá ? Zodpovědět si musí každý sám.....Stejně tady „mimozemšťani operovali“ :-)