Včelařství krok za krokem

Včelařství krok za krokem https://www.databazeknih.cz/img/books/89_/89112/vcelarstvi-krok-za-krokem-89112.jpg 5 8 3

Šest předních odborníků pod vedením Prof. Dr. Kaspara Bienfelda ze Včelařského institutu v Hohen Neudorfu nabízí všem milovníkům včel, zejména začátečníkům a mladým zájemcům o včelařství, přehlednou a srozumitelnou knihu. Jejím hrdinou je, jak jinak, tvor nesmírně zajímavý a užitečný - včela medonosná. Čtenář může krok za krokem kráčet až ke svému cíli - k vlastnímu včelstvu a k první ochutnávce medu. Jednoho dne bude chutnat náramně! Včelařství krok za krokem představuje rozmanitý život včely medonosné a usnadňuje nástup do chovatelské praxe. Kniha je rozdělena do částí, které kopírují přirozený průběh života včel: Péče o včely v podletí Zimní klid Jarní růst Produkční období a rojení Více než 150 barevných fotografií a praktické návody krok za krokem zaručují, že chutného medu se dočká i začátečník! (pro milovníky krásného koníčka)... celý text

Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: , Víkend
Originální název:

Imkern Schritt für Schritt


více info...

Přidat komentář

Atara16
04.03.2022 5 z 5

Pro ty co nad včelařstvím uvažuji je kniha plná názvů a věcí, které stejně musí vysvětlit včelař anebo vás rovnou odradí.

knihařka2
07.06.2021 4 z 5

Zajímavá knížka ale myslím, že to není úplně první volba pro začínajícího včelaře. Spíš bych ji doporučila lidem, kteří o včelaření zatím jen uvažují. Jistě najdete zde nějaké informace ale k samotnému včelaření je potřeba trochu víc.


koubin007
20.09.2011 5 z 5

Ideální kniha pro začínajícího včelaře. Plná obrázků a praktických návodů jak začít. Nejlepší kniha do začátku.

Štítky knihy

med chovatelství, chov včely včelařství, včelaření

Autorovy knížky

2009  90%Včelařství krok za krokem

Kniha Včelařství krok za krokem je v

Právě čtených1x
Přečtených13x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce8x
Chystám se číst3x
Chci si koupit3x