Váš soused je milionář

Váš soused je milionář https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51475/bmid_vas-soused-je-milionar-HYV-51475.jpg 4 15 4

Váš soused je milionář zaútočil na nervové buňky celé země a vřítil se na seznamy bestsellerů v New York Times, Business Week, Wall Street Journal a Publishers Weekly. Tato kniha mění život lidí - a zvyšuje jejich čisté jmění! Jací jsou boháči této země? Co dělají? Kde nakupují? Čím jezdí? Jak investují? Odkud pocházejí jejich předci? Jakým způsobem zbohatli? Mohu se vůbec někdy stát jedním z nich? Odpovědi najdete v knize Váš soused je milionář, která je příběhem o boháčích, jaký předtím ještě nikdo nevyprávěl.... celý text

Literatura naučná
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Millionaire next door , 1996


více info...

Přidat komentář

roso.mak
05.01.2024 2 z 5

Hlavní a jediná myšlenka této knihy, je řečena hned na začátku. Zbytek jsou jenom hezké příběhy k vyprávění.

Takže vám bude stačit přečíst jen začátek a díky tomu vám nebude vadit další vada.


Kniha je napsaná pro americké reálie a navíc pro americké reálie 90. let. Takže se tam mluví o ženách v domácnosti, investování do akcií konkrétních firem, svěřeneckých fondech, členství v klubech a kreditních kartách (neplést s debertními). Většina z toho se mi o povědomí otírá velmi matně. Tím u nás moc lidí nežije.

karelpeter
08.08.2021 3 z 5

Překlad knížky je naprosto příšerný. Data hodně zastaralá, nicméně většina zjištění bude velmi pravděpodobně stále platných.


DK_Ronie
02.01.2020 2 z 5

Hlavni myslenka dobra, par uzitecnych info. Ale pak uz to bylo natahovane a ne moc vyuzitelne. Za precteni ale stoji - aspon rychle proletet.

ladyba
01.10.2015 4 z 5

Kniha je jasným protipólem Kiyosakiho kvandrantu a finačních teorií, nabádá k pravému opaku. K úsporám a šetrnosti a racionálnímu hospodaření a investování. Své rady opírá o průzkum mezi americkými milionáři... Tak mám z toho všeho pocit, že americké motivační knihy si dokážou dost odporovat v takových otázkách, jestlij e dluh pozitivní, nebo ne, užije-li je jako investice na vytvoření hotovostního toku, ivestice do akcií ano, ne, do zlata ano, ne... že mi zas naskočilo Čapkovo okřídlené: "Každý má svou pravdu".

Štítky knihy

peníze

Autoři knihy

Kniha Váš soused je milionář je v

Přečtených20x
Knihotéce11x
Chystám se číst38x
Chci si koupit16x
dalších seznamech1x