Varovanie: Svedectvá a proroctvá o osvietení svedomia

Varovanie: Svedectvá a proroctvá o osvietení svedomia https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/482973/bmid_varovanie-svedectva-a-proroctva-o-o-Jui-482973.png 5 5 2

Táto strhujúca kniha ponúka svetu doposial' najdôkladnejšie objasnenie "varovania" alebo "osvetenia svedomia" - zlomového okamihu v dejinách ľudstva, kedy každý človek uvidí svoju dušu tak, ako ju vidí Boh. Nejde pritom o žiaden výmysel, ale o monumentálnu udalosť, o ktorej hovoria svätci a mystici ako svätý Edmund Campion, svätý pápež Pius IX., svätá Faustína Kowalská, blahoslavená Anna Maria Taigi a mnohí ďalší. Ich prorocké hlasy sa vyjadrujú jasne: obráťte sa, kým je ešte čas, a konajte pokánie. Fascinujúce príbehy našich súčasníkov ako Marino Restrepo, Alan Ames, Janie Garza či Matthew Kelly, ktorí tento fenomén už osobne zažili, dokazujú pravdivosť týchto proroctiev. Vďaka nim lepšie pochopíme, čo svet počas varovania čaká, a budeme sa môcť pripraviť na svoje stretnutie s Bohom - bez ohľadu na to, kedy k nemu dôjde.... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Náboženství , Příběhy

Vydáno: , Zachej
Originální název:

The Warning: Testimonies and Prophecies of The Illuminations of Conscience , 2019


více info...

Přidat komentář

Kopretina
18.12.2021 5 z 5

Kniha pojednávající o tom, co není moc příjemné jak pro věřící tak pro nevěřící. Nikdo se moc rád nepitvá ve svých hříších, pohled sám na sebe je jedno z nejtěžších v životě. Přitom je to jedním z podstatných kroků nutných k vstupu do věčného života, před našeho Boha.
Několikrát jsem zažila, a není to nic příjemného, usvědčení mých starých postojů a chování. Vedlo mě to přes smutek, bolest, lítost zpět k Otci a k pokoji.
Přijď, Pane Ježíši, a buď k nám milosrdný.

vmatusko
18.11.2021 5 z 5

Kniha plná svedectiev ľudí ktorí už varovanie zažili. Svedectiev zasvätených a kňazov, ktorým dal Ježiš a Matka Božia podrobnejšie poznať Varovanie.

Každý človek uvidí všetko dobré čo neurobil a všetko zlé čo urobil.

"Pripraviť sa na varovanie znamená konať pokánie, veriť v evanjelium, milovať Boha celou svojou mysľou, srdcom, dušou a silou a milovať svojho blížneho ako seba samého. Pripraviť sa znamená odpustiť a žiť dobrý, spravodlivý a jednoduchý život. Proroci varovania a Preblahoslavená Matka nám vo svojich nedávnych zjaveniach dali konkrétne duchovné praktiky, ktoré máme zachovávať: častá spoveď, svätá omša, pôst, čítanie Biblie, modlitba zo srdca - najmä ruženec, rodinná modlitba, návštevy pred Najsvätejšou sviatosťou a zasvätiť seba i rodiny Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu a Nepoškvrnenému Srdcu Panny Márie. Sú to "nebeské recepty", vďaka ktorým budeme žiť naplno životom v milosti. Pomôžu nám pripraviť sa na moment, keď uvidíme seba samých takých, akí naozaj sme."


Autorovy další knížky

2021  100%Varovanie: Svedectvá a proroctvá o osvietení svedomia
2021  80%V osídlach smrti

Kniha Varovanie: Svedectvá a proroctvá o osvietení svedomia je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce2x
Chystám se číst2x