Vařit dokáže každý

Vařit dokáže každý https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/349283/bmid_varit-dokaze-kazdy-5Xn-349283.png 4 12 3

Rádi byste něco uvařili, ale vaření vás vždycky spíš děsilo? Máte doma spoustu kuchařek, ale nerozumíte tomu, co znamená osmažit cibulku dorůžova nebo obalit maso v trojobalu? Pokud je to tak, potom vám kniha Vařit dokáže každý změní život! Recepty jsou vystavěné na jednoduchých základních principech, od kterých se můžete odrazit ke složitějším receptům. Princip zapékaných brambor, princip dušené pečeně, princip zeleninového kari či princip vídeňského řízku – každý z nich jednoduše pochopíte a konečně samostatně uvaříte! Recepty jsou pro větší přehlednost doprovázeny i odkazy na videa, která vám pomohou na vaší cestě za ovládnutím kuchyně.... celý text

Literatura světová Hobby Kuchařky
Vydáno: , Esence
Originální název:

Das Prinzip Kochen , 2016


více info...

Přidat komentář

MinaHawke
22.08.2021 4 z 5

Myslím si, že pro začínající kuchaře / kuchařky je to dobrá kuchařka. Ale nemusí být jen pro začátečníky.

freejazz
08.08.2021 5 z 5

táto kniha by mohla mať podtitul: Všetko, čo vám o varení zatajila mama. pretože keď sa tak pozerám na „tradičné“ kuchárske postupy na Slovensku, celkom sa obávam o svoj žalúdok. pretože ak sa tie naozaj spoľahlivé a chutné jedlá skombinujú s televíznimi variátormi (pseudocelebritami, ktoré sa nedokázali presadiť inak ako v televíznej kuchyni, kde za nich všetko oddrie nejaký kuchár-černoch, ktorého pred kamerou nevidno) a tie grcy sa potom vydávajú za kulinárske kreácie, je jasné, že sa kdesi stala chyba.
vrelo odporúčam všetkým, čo si myslia, že kupovaná pizza je lacnejšia ako doma urobená, že cestoviny sa buď nedovaria alebo prevaria a že sójové latté s tekvicovou mrveničkou je vrchol blaha. všetkým, čo do štyridsiatky využívajú služby mamahotela a vo svojej moderne zariadenej pitevni, zaťaženej hypotékou na tri životy, vedia akurát stlačiť gombík na ľad do drinku.
varenie je veda. veda prístupná a plná fantázie. tak prečo si život neokoreniť štipkou fantázie?


HDosoudilová
07.02.2019 4 z 5

Skvělá kniha určená všem začátečníkům. Myslím si, že se podle ní opravdu dá naučit vařit. Jsou zde klasické recepty z dobře dostupných surovin.

Štítky knihy

kuchařky pro začátečníky

Autorovy další knížky

Matthias F. Mangold
německá, 1962
2017  88%Princíp varenia
2022  %Zvěřina

Kniha Vařit dokáže každý je v

Přečtených13x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce27x
Chystám se číst9x
Chci si koupit6x