Vaříme pro kojence a batolata

Vaříme pro kojence a batolata https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/300891/bmid_varime-pro-kojence-a-batolata-MpI-300891.jpg 3 13 5

200 receptů na rychlé, snadné a zdravé pokrmy. Moderní a ucelená příručka pro moderní maminku – kuchařka, ve které autorka představuje recepty na výživné a chutné pokrmy pro miminka a batolata, vyšla poprvé v roce 1991. Od té doby se z ní stal vzor pro všechny maminky na celém světě. Naprostý bestseller mezi kuchařkami pro děti. Řada doporučení, nadšené, dobře nakrmené a spokojené děti a pozitivní hodnocení vás jistě přesvědčí o tom, že tato kniha zůstává mezi dětskými kuchařkami bestsellerem číslo jedna. Annabel v ní představuje kolekci svých ověřených lákavých receptů. Kromě toho vám předvede tipy, jak při přípravě jídla pro vaše nejmenší ušetřit čas. Nově v tomto vydání. V přepracovaném vydání naleznete mimo jiné 29 nových receptů a rovněž nejnovější odborné informace týkající se dětské výživy. Bestseller mezi kuchařkami pro děti je nyní ještě lepší než předtím. Skvělou pomůckou může být i velký plakát s přehledným schématem popisujícím odstavování miminka krok za krokem a přechod na pevnou stravu. Toto praktické schéma si můžete například připevnit na lednici nebo na zeď a mít ho stále na očích.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Kuchařky

Vydáno: , Anag
Originální název:

New Complete Baby and Toddler , 1998


více info...

Přidat komentář

Maciiik
04.01.2024 3 z 5

Kniha je britská, takže dost surovin je sice lokálních, ale jinde.
Poprvé vydána 1991. Přečetla jsem vydání z roku 2016 a mám pocit, že moc úprav tam neudělali :( Vadilo mi množství cukru, soli a dalších dochucovadel.
Vypsala jsem si čtyři nápady a knihu odnesu do knihobudky. Třeba se dostane k někomu kdo ji ocení více...

MinaHawke
08.08.2021 2 z 5

Mě se kuchařka moc nelíbila, nepřišla mi moc přehledná. A jak už bylo zmíněno v předešlých komentářích, není přímo určena pro naši zemi, ale spíš zahraničí.


Verrrunka
15.01.2018 1 z 5

Tak tohle vážně ne... Kniha rozhodně není určena pro české poměry, jednak kvůli doporučovaným surovinám, které jsou teda naštěstí vysvětleny pro českého čtenáře, ale ani tak mi to nepřijde vůbec zajímavé a zdravé. V každém druhém receptu vaření v mikrovlnce, v pozdějším věku doporučuje kupované marinády ze supermarketu... No při čtení mě fakt jímala hrůza. Naštěstí jsem ji měla půjčenou z knihovny, kdyby si tohle koupila, tak budu fakt naštvaná.

Tapeworm
22.04.2017 3 z 5

Většina receptů není špatná, ale autorka často doporučuje úplně zbytečně sůl, pepř, worchester a další pro děti ne úplně vhodné suroviny.

maximka
06.04.2014 3 z 5

knížka plná obrázků, ale přijde mi, že recepty nejsou rozděleny podle vhodnosti, např. co dát 8měs. dítěti. Navíc některé potraviny se u nás do roka nedávají vůbec. Je vidět, že je kniha z anglosaského prostředí.