Vara Guru

Vara Guru https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/182909/vara-guru-182909.jpg 4 22 3

Vara guru, v sanskrtu "pravý duchovní učitel", mistr sekty, se usadil v lesovně u lesmistra, obráceného na jeho víru. Mnoha pozorovatelům se zdá, že vara guru je blázen, obklopený podvodníky, jenže když ony se kolem něho dějí těžko vysvětlitelné a vskutku nadpřirozené věci...

Přidat komentář

Vidlička
10.01.2021 5 z 5

Opet perla! Jinak to Kresadlo asi ani neumi. Prekrasna takmer prvorepublikova stylistika, znalosti, moudrost a hlavne neuveritelnej pro me moc blizkej smysl pro humor vykresava v mem mozecku trochu zavisti, ze takhle psat nikdy umet nebudu, ale hlavne gejziry jisker smichu a obdivu. Mym vara guru se od ted stalo Kresadlo!

ZuzanaMrh
27.05.2017 5 z 5

Autorův "jazyk" mě neskutečně baví. Jinak byla tato kniha příběhově a dějově spíše slabší. Jen díky osobitému způsobu vyprávění byla i tato kniha pro mě velice čtivá a zajímavá.


učtese
07.06.2015 3 z 5

Zatím můj nejhorší Křesadlo. Pro mě příliš postav a příliš vedlejších linií. Chyběl mi nějaký hlubší motiv, nejaká silnější linie, kterou bych mohl sledovat a bejt zvědavej jak to bude dál...
Jinak opět skvělá práce s jazykem a už obvyklá ukázka autorova širokého rozhledu. (Tentokrát možná více zaměřená na hudbu, což mě moc nebavilo)