Vánoční příběh

Vánoční příběh https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/226452/vanocni-pribeh-226452.jpg 3 3 2

Poutavý vánoční příběh doplněný nádhernými ilustracemi vám pomůže zkrátit čekání na Vánoce. V knížce najdete 24 náhodně rozmístěných okének. Pokud je budete otevírat ve správném pořadí od 1 do 24 (jako adventní kalendář), skryté krátké texty a obrázky vám budou vyprávět dávný příběh o Ježíškově narození.

Přidat komentář

muchomurka
19.12.2020 3 z 5

Zajímavý a dobrý nápad. Takový netradiční adventní kalendář. Ale hodně špatně se to četlo. Hledání čísel a obracení leporela bylo celkem komplikované.
Jinak pro děti krásně zpracované - ilustrace a málo textu, který ale byl výstižný. Zajímavá zkušenost.

M-arta
10.12.2017 3 z 5

Pouze obrazová knížka. Pokud se strany z pevných desek leporela rozloží a natáhnou do délky, vytvoří 2 samostatné panoramatické obrazy, protože jednotlivé ilustrace na všech stránkách na sebe promyšleně navazují - první zachycuje cestu do Betléma a další výjev ve chlévě po narození Jezulátka. Knížku považuji spíš za originální vánoční dekoraci - o nějakém příběhu (kromě toho, co se v klidu vyčte z obrázků) nemůže být moc řeč. Škoda, že skryté minimalistické texty v otevíracích okýnkách nepůsobí promyšleně, jsou střídány s obrázky a nenavazuj na sebe, jinak by to byl docela hezký nápad a dokonce i originální adventní kalendář.


Štítky knihy

prostorová leporela vánoční příběhy

Autoři knihy

John White
britská, 1924 - 2002

Kniha Vánoční příběh je v

Přečtených3x
Knihotéce2x