Vánoční dárek

Vánoční dárek https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/175282/bmid_vanocni-darek-175282.jpg 4 118 31

Tiffany Taylorové je dvaadvacet, pracuje jako servírka v pizzerii a sní o práci stylistky. Ani v milostném životě nezažívá nic převratného. S bývalým přítelem Billym se sice definitivně rozešla, jenže někdy se cítí tak sama, že je vděčná, když si spolu občas vyjdou… A pak dostane dopis, který jí úplně změní život. Od své matky, která se Tiffany kdysi vzdala, se dozvídá, že má nevlastní sestru – slavnou fotomodelku Angel Summerovou! Když se obě ženy setkají, jsou překvapené, kolik toho mají společného. Angel nabídne Tiffany, aby s ní v oblíbeném televizním pořadu pracovala jako stylistka a pomáhala ženám měnit jejich vzhled. Pro Tiffany se práce před kamerou stává druhou přirozeností. A pak se na oslavě Angeliných narozenin seznamuje s brazilským závodníkem formule 1 Raulem, kterého jí závidí snad všechny ženy v Londýně. Přesto se Tiffany trápí – nemůže dostat z hlavy šéfa Angeliny ovhranky Seana.Proč jí vlastně na tomto nepřístupném, ale nesmírně přitažlivém muži tak záleží? Sean ovšem musí řešit daleko závažnější věci, než jsou jen jeho city – Angel a její rodině vyhrožují únosem! Blíží se Vánoce a Tiffany moc dobře ví, jaký dárek by ji potěšil nejvíc. Na Vánoce se všichni sejdou v Angelině domě, ale dům přepadnou lupiči a Tiffany skutečně unesou.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Santa Baby , 2011


více info...

Přidat komentář

Ála1968
28.12.2023 4 z 5

Krásný, romantický příběh o Tiff a její nevlastní sestře.Je to příjemná oddychovka na jedno odpoledne.

pip11
01.11.2023 4 z 5

Příběh pojednává o servírce Tiffany a její nevlastní sestře Angel, slavné modelce, které se potkají až v dospělosti. Svět Tiffy se začíná velmi rychle měnit. Bylo to jednoduché, ale pěkné a pohodové čtení. Vánoční motiv obálky je poněkud zavádějící, svátky se objeví až v několika posledních kapitolách.


Doubravka1975
28.12.2022 4 z 5

Knížku jsem si v knihovně vybrala na čtení ve vánočním čase podle názvu a obálky, no, sice vánoce v příběhu nikde, kromě poslední kapitoly, ale příběh byl dobrý, taková jednoduchá romantická pohádka, přesně jak slibovala obálka:):)

Charmedka
17.01.2021 3 z 5

Není to úplně špatný, samozřejmě se jedná o jednoduchou četbu, nic inteligentního nečekejte. Velkým plusem jsou velmi sympatické postavy, od skromné Tiffany až po láskyplnou Angel a jejího manžela či sexy bodyguarda Seana.

Naopak zklamání jsou Vánoce. Obálka a název knihy jsou dost zavádějící, o Vánoce v podstatě vůbec nejde a zmínka je o nich v podstatě jen na konci knihy a opět ne nějak důležitě. Vánoční atmosféru z knihy nenačerpáte.

Gabetka
25.11.2020 4 z 5

U téhle sladké pohádky alespoň na chvíli zapomenete na realitu, protože s ní to má pramálo společného. Na začátku jsem měla trochu problém se začíst, ale pak jsem knihu prostě zhltla. Pořád jsem čekala nějaké komplikace, které sice nastaly, ale až v závěru a tak rychle byly vyřešeny, že to bylo jako nic. Všechno bylo pohádkové, dokonalé, třpytivé... Až na trápení s láskou, ale tak však to znáte, i to se vyřeší. Název i obálka jsou mírně zavádějící (navíc obálka dost hrozná), o vánocích se odehrál pouze závěr příběhu. Kniha však účel splnila, jsem spokojená a klidně dám autorce další šanci.

tanecnica
12.01.2020 3 z 5

Prvoplánová pohádka. Vše se daří, zázraky se dějí. Jako vánoční oddech, proč ne, úplně nejhorší to není. Od knížky tohoto typu snad nikdo vysokou literaturu nečeká.

Tesset
29.12.2018 1 z 5

U těchto knížek to říkám vždycky - nic od nich nečekám, jen oddechové čtení, jak už tu psali i ostatní, ale tohle byla totální blbost. Ani jedna sympatická postava, všichni moc jednodušší, dialogy místy až trapné. Tohle už není romantický příběh, ale kopa cukrové vaty postříkaná šlehačkou a zasypaná gumovýma medvídkama. Fakt jen pro změklé mozky. Příběh nulový - i když vážně u této četby nečekám žádnou extra zápletku, alespoň nějaký vtip nebo vášnivé scény, ale tady vše chybělo. Už nikdy nic od této spisovatelky.

cukrovka
20.02.2018 4 z 5

Taková jednoduchá únikovka od všední reality. Žádné drama ani složitosti, prostě sladká pohádka.

anibeni
11.01.2018 4 z 5

Taková nenáročná, sladká a jednoduchá oddychovka, kdy předem téměř přesně víte, co se stane, ale přesto Vám to nevadí....

Nelička
09.12.2017 4 z 5

Neuvěřitelně sladká limonádička... po přečtení několika prvních stránek jsem věděla, jak to celé dopadne. Nicméně kniha neslibuje žádné záhady ani složit zapletené příběhy, takže ji hodnotím pozitivně. Prostě milá romantická oddechovka, co poslouží jako únik z kažodenní zrychlení reailty :)

DajaF
11.03.2017 3 z 5

Oddychovka, která mi dělala společnost při cestě vlakem. Knížka, kterou si ale už za pár dní nebudu pamatovat, o čem byla.

Andynka
26.12.2016 2 z 5

Jsem ráda, že jsem tuto knížku konečně dočetla. Ráda si jednou za čas přečtu oddychovku, u které se nechám unášet dějem a nemusím přemýšlet, ale tahle knížka mě místy svou jednoduchostí (primitivností) úplně štvala. Bylo to jako číst příběh, který sepsala 15 leta dívka, která má bujnější představivost.

Danago
18.12.2016 5 z 5

Romantický a pohádkový příběh pro ženy. Přesto že takové knížky většinou nečtu, tak toto bylo moc milé pohlazení . Knížka se četla velice dobře.

Knižní střípky
03.12.2016 2 z 5

Na knihu jsem se moc těšila, jelikož mám slabost pro "vánoční" příběhy, ale nakonec jsem byla zklamaná, těch Vánoc tam moc nebylo, o vánoční atmosféře ani nemluvě. Nemohu upřít knize, že i přes má nesplněná očekávání byla čtivá, hrdinové sympatičtí, ale žádnou hlubší stopu ve mě nezanechala.

Jane007
28.09.2016 5 z 5

Pěkná pohádková oddechovka. Skvěle jsem si odpočinula a romantická dušička ve mně byla v sedmém nebi:-)

Vendulik
09.03.2016 5 z 5

Velice pěkný příběh. Akorát malinko pohádka. Pěkná odechovka. Mohu doporučit.

chandel
07.01.2016 5 z 5

Miloučká, krásná, romantická :) těším se na další od Katie Price!

locin
30.12.2015 4 z 5

Příjemné počtení. Trochu mě mrzel konec románek se závodní jedničkou trval déle, než popis pro mě s hlavním protagonistou. Proto 4 hvězdičky.

Markett
05.12.2015 5 z 5

Moc krásná nenáročná oddechovka. :) Ještě nikdy jsem od Katie nic nečetla, takže tahle knížka byla mou prvotinou od ní. Zjistila jsem, že se autorka zaměřuje spíše na svět showbussinesu a mě se tenhle styl líbí. Je vidět, že Katie toto prostředí dost dobře zná a ví, o čem píše. Každopádně mě se kniha líbila, postavy byly takoví normální lidé se svými klady i zápory. I když mě sestra varovala, že je do knihy "zapletena" Angel, o které je jiná série, trošku jsem se bála, jestli nezačínám od konce. Ale Tiffany měla úplně jiný život a myslím, že vystupování Angel knihu neohrozilo. Rozhodně si přečtu i sérii od Angel a tuto romantiku, u které se dá předpovědět, jak to asi bude, mohu doporučit všem, kteří se chtějí pobavit a při čtení si odpočinout. :)

monula101
27.06.2015 3 z 5

Pohodove cteni ale dal se predpovídat konec.

Štítky knihy

Vánoce modelky

Autorovy další knížky

Katie Price
britská, 1978
2008  76%Angel
2013  80%Vánoční dárek
2012  78%Sladký život
2008  74%Crystal
2012  73%Čekání na lásku

Kniha Vánoční dárek je v

Přečtených165x
Čtenářské výzvě19x
Doporučených6x
Knihotéce125x
Chystám se číst66x
Chci si koupit12x
dalších seznamech5x