Vanda hledá lásku

Vanda hledá lásku https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502236/bmid_vanda-hleda-lasku-UyT-502236.jpg 3 21 5

Půvabné vyprávění pro děti od oblíbené autorské dvojice. Seznamte se s žížalou Vandou – má hlavu plnou snů a hodlá prozkoumat svět. A hlavně chce stůj co stůj najít svou osudovou lásku! Podaří se jí to? Vanda se vydává na cestu, během níž na ni čeká řada malých i velkých dobrodružství. Nakonec možná získá víc, než si dokázala představit. V životě se totiž často dějí ty nejpodivnější věci…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro děti a mládež , Pohádky

Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Wanda szuka miłości


více info...

Přidat komentář

zuzi1162
13.04.2023 5 z 5

Tak jako ponekud zvlastni kombinace zviratek, ale cetla jsem s dcerou, ktere je devet a nadsazku uz dost chape, takze jsme se docela nasmaly. Ale chapu, ze rodice s mensimi detmi mohou mit vyhrady.

bibi.r
03.04.2023 2 z 5

(SPOILER) Knížka pro děti cca 3+.

Ilustrace překrásné a něžné a milé ...
Příběh jsem nějak nepobrala, nebo možná na něj nebyla nálada. Ale ani děti to nějak nepobraly. Starší 6letý se musel ujistit, že pochopil, že Mýválkův tatínek je taky žížala.
Příběh prostě zvláštní. Neříkám špatný, ale znova už po knížce nesáhneme.


charlizee
03.03.2023 4 z 5

A mně se to hrozně líbilo! :)) Hlavní hrdinkou je vysoce uvědomělá žížala Vanda. Jak já miluju tyhle příběhy s neobvyklými zvířátky!
Vanda, evidentně ovlivněna postmoderními principy, hned úvodem prohlásí, že nemůže být jen tak standardně užitečná žížala, ale musí prožít něco extra speciálního, když už o ní vypráví tahle knížka :D No a tak se vydá hledat pravou lásku Víc vám neprozradím. Snad jen to, že je to tak ultimátně boží, že se objeví i jednorožec! :))

aydam
23.01.2023 2 z 5

Hodně slabé, bláznivé, překombinované. Tohle se nepovedlo.

Edthesock
08.12.2022 2 z 5

Kniha od (asi) zhuleného autora pro děti (nejspíš) na perníku. Co to mělo být? Takových příběhů seženete v libovolné hospodě ve tři ráno celou kopu. Je to jen takové chrlení nepříliš vtipných nápadů, které nedávají smysl a závěrečná "pointa" urazí snad každého, komu ještě nevytekl mozek ušima. Ale nakreslené je to moc hezky.

Štítky knihy

pro dívky

Autoři knihy

Emilia Dziubak
polská, 1982

Kniha Vanda hledá lásku je v

Přečtených26x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce1x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x
dalších seznamech3x