Čaroděj

Čaroděj https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/39451/vampyra-carodej-39451.jpg 3 9 1

Londýn, Whitechapel 9. listopadu 1888 ,,Jack“: Zima přišla toho roku pozdě. Ve vzduchu bylo sice už několik týdnů cítit sníh, ale dosud nespadla z nebe ani vločka. Přesto však bylo chladno a v tuto dobu, krátce před půlnocí, klesly teploty skoro až na bod mrazu. Ne, že by mi zima nějak vadila. Před ústy jsem neměl ani nejmenší obláček páry. Což v neposlední řadě bylo tím, že už dlouhou dobu nedýchám.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Horory

Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Der Hexer


více info...

Přidat komentář

pet-kyval
21.11.2010 3 z 5

[035/10] Problém těchto sešitů je ten, že se jedná o jedno v dlouhé řadě jiných, souvisejících čísel a tak se může leckdy stát, že člověk vržený do středu dění si není jistý jak hodnotit. Ani já nejsem, protože tohle je jediný díl, který jsem četla a tak nemohu posoudit vývoj postav a zde uvedených charakterů. Jako samostatně stojící povídka je to ale myslím celkem zábavné.

Rychlý spád bez zbytečných řeči. Charaktery, které jsou na tak malý prostor naprosto dostačující. Tak to mám ráda a tak se mi to i líbí. Člověk si sedne na hodinku do křesla a není ani šokován, ale hlavně ani zhnusen a ještě z toho všeho má dobrý pocit. Dynamické, chladné, no prostě nadupané. Žádné vzdechy a slastné cucání lalůčků zubatou tlamičkou, když nepočítám jednu sklepní romanci.

Docela si i myslím, že by mě ta série dokázala delší dobu bavit a kdo ví, třeba se k ní ještě někdy dostanu a tentokrát opravdu chronologicky. Prozatím to ale uzavřu, jelikož tohle je opravdu jen na oddech a přednost mají daleko populárnější knihy, než je tato sexy pýřící se upířice s parazitem na nahém těle.

Štítky knihy

upíři

Autorovy knížky

1998  69%Čaroděj

Kniha Čaroděj je v

Přečtených13x
Doporučených1x
Knihotéce37x
Chystám se číst4x
dalších seznamech1x