Váhy

Váhy https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129126/bmid_vahy-o0L-129126.jpeg 4 6 2

Do ruky se vám právě dostává zcela nová knížka horoskopů. Kniha je vytvořena tak, aby vystihovala co nejkomplexněji všechny rysy vašeho znamení. Z toho vyplývá, že možná zjistíte, že ne všechno v knize odpovídá právě vám. Nezapomeňte však, že váš osobní horoskop neovlivňuje pouze vaše znamení, ale také datum a místo narození. Navíc na každého z nás v životě působí i specifické okolnosti a lidé, kteří ovlivňují náš život a dotvářejí naše povahové rysy. Cílem této knihy není hledat za vás řešení, ale ukázat vám stránky vaší osobnosti, o kterých jste možná zatím ani netušili, že je máte. Mimoto vám také může pomoci při pochopení ostatních znamení, ať už v osobních nebo v pracovních vztazích. Hlavně nesmíte zapomenout, že i nepříliš pozitivní vlastnosti tvoří vaší podstatu a vy je můžete použít kvlastnímu prospěchu. Pro celkové dotvoření vaší představy byly na konec knížky přidány také vaše charakteristiky podle dalších horoskopů, jakými jsou indiánský, keltský nebo cikánský.... celý text

Pedruska01
Pedruska01
20.12.2019 3 z 5

Knížečka je skutečně roztomilá sama o sobě. Co se týče obsahu - je to jako každý jiný druh horoskopu, napsáno tak, aby seděl na obrovské množství lidí v jednom znamení. Přiznám se, že nejsem příznivec horoskoků obecně, protože to je snůžka plků, které mají nenásilně vnutit určitou představu. Však dostala jsem dárkem, a to bylo milé. A jednou za čas si přečíst něco takového? Proč ne. :)

Olivie12
Olivie12
13.12.2017 3 z 5

Pěkný dárek, ale jako většina horoskopů a charasterik podle znamení je samozřejmě i tahle hodně zevšeobecněná, aby platila na velký počet jedinců. Každopádně se mi moc líbilo, že je rozšířená o jiné horoskopy, jako např keltský, indiánský atd.