Dýchej za mě

Dýchej za mě https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/330281/bmid_dychej-za-me-xor-330281.jpg 3 93 16

V žáru bezpečí série

< 4. díl

Agentka Eliza se odvážně vrhá do všech úkolů, i přes děsivé tajemství ze své minulosti. Kdysi se ocitla v moci zločince, kterého se jí podařilo dostat za mříže, jenže teď je Thomas na svobodě! Eliza nemůže čekat, až si pro ni přijde, ale musí ho jednou provždy zneškodnit. Wade nikdy nikomu nedovolil nahlédnout pod svou masku – kromě Elizy. Ta se mu dostala pod kůži a nic mu ji nedokáže vyhnat z hlavy. Když však v jejích očích zahlédne paniku a strach, ví, že je něco špatně. Tentokrát to nebude Eliza, kdo se postaví do role ochránce. A stojí za to, aby se za ni Wade bil do posledního dechu…!... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Harlequin
Originální název:

With Every Breath , 2016


více info...

Přidat komentář

smejkalova.m
08.11.2021 3 z 5

Z celé série mi přišla nejslabší.. Strašně mě rozčilovalo jak jí Wade pořád říkal "holčičko", to mi k Elize prostě nesedělo.. Za mě nejlepší díl s Ari ;)

zuzana1995
15.09.2020 1 z 5

Knihu jsem dočetla, abych měla uzavřenou sérii, ale bohužel nijak zvlášť mě nenadchla, spíše pro mě byla zklamáním...Ufňukané, utahané, předvídatelné...Co mě asi vadilo nejvíce bylo neustále oslovování "holčičko" ..... hodnotím 1*


FairyD.
17.06.2020 5 z 5

Pekne zakončenie série. Thomasa som si v predchádzajúcej časti predstavovala ako takého ťuťka neviem prečo , preto som bola milo prekvapená aký bol z neho skvelý hlavný hrdina.

brijana
28.07.2019 2 z 5

Jelikož nemám ráda nedočtené série, přečetla jsem i tento díl. Ale stejně jako předchozí knihy i tato obsahovala přespříliš pocitů, které člověk četl pořád dokola a už se to vážně zajídalo.

Adele0511
21.05.2019 odpad!

Tahle kniha mě teda zklamala. Prvních asi 20 stran byla Eliza ranařka a Wade typický alfa frajer. Tohle mám ráda. Ale potom? Jednou se rozbrečela a řvala pořád pořád a pořád. Snad třikrát denně jí musel ujišťovat že ji miluje a ona to stejně pořád nechápala - stala se z ní bulící labilní pipina, nechápu upřímně proč. Jasně měla z Thomase nervy ale pořád se mohla chovat normálně. To její fňukání bych ještě zvládla ale tu nulovou sebedůvěru u agentky? To fakt ne

CleopatraKatli
16.05.2019 1 z 5

Docetla jsem jen, aby bylo docteno... preskakovala jsem cele odstavce znovu a znovu se opakujicich myslenek. Bylo to otravne a prilis afektovane. Miluju romany pro zeny, ale toto bylo opravdu spatne napsano, (ikdyz namet byl fajn)! Nejhorsi z knih od teto autorky.

cukrovka
25.04.2019 3 z 5

Ani tento díl není žádný zázrak. Eliza pracuje v bezpečnostní agentuře a najednou zmagoří a myslí si, že dokáže jednoho zločince z minulosti zvládnout sama a chová se jako blázen. Opět mě vadilo neustálé opakování některých myšlenek.

andourek
08.02.2019

Me ta Eliza uz od zacatku pekne sere.

Andrys
29.11.2018 2 z 5

I v tomto žánru se najdou o hodně lepší knihy. Bohužel nemohu posoudit, zda se jedná o divný překlad nebo už originál je psán zvláštně. Neustále se opakovaly určitě pasáže. Na začátku se hrdinka chová spíš jako pes - vrčí, cení zuby... Sama autorka na začátku používá drsnější slova než je nutné, ale zároveň záporáka, kterého popisuje jako zrůdu, označuje za lumpa? Moc jsem jim to nevěřila a ufňukanost Gracie mě odrazuje číst předchozí díly. Jediné plus je, že se kniha čte rychle.

TerezaMondeková
25.11.2018 4 z 5

Už jsem od téhle autorky něco četla a docela se mi to líbilo, takže jsem se vrhla na další knihy. Líbila se mi hlavní myšlenka toho příběhu, líbil se mi děj, jakým kniha probíhala. Líbil se mi ten nápad na minulost hlavní hrdinky. Taky mám ráda knihy, ve kterých je detektivní, kriminální zápletka a romantika. Ale občas některé myšlenky byly opravdu zdlouhavé a něco se pořád dokola opakovalo. A navíc to chování hlavní hrdinky... Za to jsem se rozhodla hvězdičku ubrat, ale líbilo se mi napětí na konci knihy a docela i epilog.
V knize se mi líbil vztah hlavních hrdinů. Oba dva předstírali, že jim na sobě nezáleží. Uráželi se, provokovali se, popichovali se, ale furt to mezi nimi jiskřilo. Když byl jeden v průšvihu, tak ten druhý se nenechal odradit. Hlavní hrdina chtěl pomoct, protože si konečně přiznal, že mu na lize záleží a chtěl ji ochránit. Líbilo se mi, že se v té složité situaci konečně přiznali tomu druhému se svými city a přestali se tomu druhému bránit. I když to bylo možná trochu rychlé... nenáviděli se, přiznali si své city a byli spolu. Možná by bylo lepší, kdyby tam byl jejich vztah více rozvinutý, ale dobře.
Eliza... všichni o ní říkali, jak je odvážná, neústupná, ale mě přišla trošku jako fňukna. "Já nejsem cenná a drahocenná, já nejsem hodná, jsem zlá, můžu za to já..." Furt dokola to opakovala a opakovala a mě to už potom lezlo na nervy. Až potom, když přijala pomoc, tak přestala furt brečet a začala rozumně uvažovat.
Wade... se mi líbil. Vlk samotář, odtažitý, krutý, nafoukaný... byla to jenom maska. Prožil si kruté dětství a nebyl tak otevřený jako ostatní. Měl nasazenou masku, aby si od něho ostatní drželi odstup. Ale když se snažil Elizu chránit tak byl... ohleduplný, citlivý, majetnický, odhodlaný udělat cokoliv, aby byla v bezpečí. Chlap, který se nebál závazku, když našel tu pravou, tak ji nehodlal pustit. Navíc vypadal skvěle, opravdový alfa samec, bohatý, sexy... Chlap se vším všudy.

munka
10.06.2018 5 z 5

Pekný príbeh. Eliza a Wade mi boli od začiatku sympatický, tak som bola zvedavá ako to s nimi dopadne. Bolo to super.

kacaaba
17.02.2018 4 z 5

Pro mě takové odpočinkové romantické čtení s fantasy dramatickou zápletkou. Mě se to líbilo.

moudivlacek
01.12.2017 5 z 5

A já budu negovat dolní komentáře, záleží, co člověk od knihy čeká. Náhodou to bylo skvělé, vůbec mi nevadí, že zas někdo někoho zachrání. Takový příběh je běžný i v životě, jsou lidé, kteří chtějí ovládat toho druhého - jeho tělo i mysl, jako zde Thomas. A jsou lidé, jako Eliza, kteří nemyslí na sebe, ale na druhé a za každou cenu je chtějí bránit. A ještě jsou lidé, kteří se rozhodnout bránit všechny okolo sebe a hlavně lidi jako Eliza, která potřebuje také chránit, i když si to nechce připustit.
Měla jsem Elizu ráda od prvního dílu a Wadeho od posledního. Ti dva k sobě patří i díky své minulosti. Wade tu byl skvělý.
Celá série se mi moc líbila a mohu doporučit.

oolinkaa
16.06.2017

Nebudu hvezdickovat, protoze jsem knihu nedocetla, po par strankach zaklapnuto..tema,dej ani styl, jakym je to psane, me vubec nezaujalo, takze se nebudu zbytecne trapit..

modranka
17.04.2017 1 z 5

Odporúčam sériu čítať postupne, charakteristika postáv si to vyžaduje. Príbeh je zostavený z vnútorných monológov, ktoré nemajú vysokú literárnu hodnotu (ale to zrejme ani nikto nečaká), akčnú hodnotu príbehu by stačilo zhrnúť do 30 strán a nadprirodzené schopnosti sa tam už vôbec nespomínajú, no, vlastne sa v príbehu spomína, že ma niekto paranormálne schopnosti, ale v z príbehu nič také nevyplýva. Erotika - jedna, dve posteľové scény a pár zamilovaných slov.
Príbeh som síce prečítala, ale kým som ju stihla zatvoriť za poslednou stránkou, zabudla som, o čom autorka písala. Fakt som nemala dať za čo viac hviezdičiek, dokonca ani za obálku knihy.

Damienronnie
06.03.2017 1 z 5

Neee stále dokola to iste

Autorovy další knížky

Maya Banks
americká, 1964
2013  75%Pád
2014  68%Podvol se
2013  78%Chlad
2014  77%Žár
2015  72%Opatruj mě

Kniha Dýchej za mě je v

Právě čtených2x
Přečtených157x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených5x
Knihotéce181x
Chystám se číst62x
Chci si koupit9x
dalších seznamech3x